Nyhet! Rundreise mellom verdens høyeste fjell og et ekte lykkeland

Trekking i Nepal

Taktshang Goemba, Tiger's nest kloster, Bhutan

Et lite kongedømme i Himalaya – med spektakulære fjelltopper, grønne daler, klostre i morgentåke, blafrende bønneflagg i alle farger, og et folk som måler brutto nasjonal lykke framfor brutto nasjonal produkt. Bhutan grenser til India i sør og Kina i nord, og etter århundrer med isolasjon åpnet landet forsiktig opp for besøkende for 50 år siden.

Vi er blant de heldige som skal få oppleve dette «siste Shangri-La»! Se sagnomsuste templer, bli med på bueskyting og lag mat sammen med en bhutansk familie. Her lever eldgamle tradisjoner, godt blandet med det moderne liv.

I Nepal skal vi oppleve et fjellpanorama som kommer til å ta pusten selv fra fjellvante nordmenn. Å se soloppgangen over noen av Himalayas høyeste topper ... det er mektig. Vi skal også utforske fascinerende og kaotiske Kathmandu, med myldrende gateliv og stille helligdommer, uskikkelige apekatter og hellige kyr i gatene. Åndelighet og spiritualitet preger også samfunnet i Nepal og har gjort det i generasjoner. Et unikt sted som mange drømmer om å oppleve. Nå har du sjansen!

Nepal og Bhutan er en fantastisk kombinasjon for deg som vil ha noe helt annet.

Mye inkludert

Opplev fjelllandet Nepal

Opplev lykkelandet Bhutan

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Nepal og Bhutan