Sri Lanka er tilbake Inkludert strandhotell etter endt rundreise

Sri Lankas skjulte skatter

Enten du søker eventyr i jungelen, avslapning på en strand, eller ønsker å fordype deg i landets historie og kultur har Sri Lanka noe å by på for enhver smak. Et land på knappe 66 000 km², omtrent så stort som Irland, med drøyt 20 millioner mennesker–og med hele 8 steder på UNESCOs verdensarvliste. Et enormt spenn i landskaper og kulturer gjør at landet oppleves som mye større enn det er!

Bli med oss på en uforglemmelig reise igjennom dette tropiske paradiset, hvor hver opplevelse er like unik som landet selv. Velkommen til Sri Lanka- hvor magien aldri slutter å forundre.

Mye inkludert

Flere severdigheter på Unescos verdensarvliste

Basseng/strand før hjemreise

Avreiser

 • 01.11.2024
  14 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 44.590,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Sri Lanka

Program

11 frokoster, 9 lunsjer og 11 middager inkludert

Sri Lanka er en øystat med en gammel kulturarv som går tilbake til lenge før Kristi tid. Ruiner fra gamle kongedømmer gir spennende inntrykk av avanserte samfunn med høyt utviklet teknologi, byplanlegging, design og med et skarpt øye for estetikk og kunst. Et tidsskille inntraff i tredje århundre f. Kr., da buddhismen ble Sri Lankas religion og etter hvert gjennomsyret singalesisk kultur og sivilisasjon på øya. Et mangfold av naturressurser og gode naturlige havner gjorde Sri Lanka til en attraktiv handelspartner for mange land. På 1600-tallet gjorde portugiserne Sri Lanka til sin koloni, senere kom hollendere og briter. I 1948 fikk Ceylon, som man den gang kalte landet, sin selvstendighet fra britene.

Sri Lanka–er en miks av farger, lyder, smaker, religioner og folkegrupper med dypt rotfestede tradisjoner som bærer historien videre. De fleste er singalesere og buddhister, men det bor også mange tamiler, muslimer, malayer og burghere, etterkommere av nederlandske plantasjeeiere på Sri Lanka.

For 30 år siden var Sri Lanka et yndet reisemål for kulturinteresserte og solhungrige nordmenn og andre turister. Singalesere ble i en reisehåndbok fra 1920-tallet kalt «tropiske italienere». De ønsker oss varmt og hjertelig ayubowan, velkommen til deres øyparadis!

Reisebetingelser

Dette er inkludert

PRISEN INKLUDERER

 • Flyreise Oslo – Colombo t/r med Qatar Airways
 • 11 hotellovernattinger med frokost
 • 9 lunsjer
 • 11 middager
 • 2 flasker vann per person per dag under transport etappene i buss
 • Lokal engelsktalende guide som er med på rundreisen i Sri Lanka
 • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

PRISEN INKLUDERER IKKE

Togbilletter fra Kandy til Nuwara Eliya/ Nanu Oya kan først bekreftes 48 timer i forveien. Alternativt buss gjennom det praktfulle landskapet.

Alle norske statsborgere må ha visum for innreise til Sri Lanka!

Søk gjerne visum seinest 3 uker før avreise slik at du har du god tid. Bruk denne lenken for å søke visum.

[Official] Sri Lanka Visa (srilankaevisa.lk)

Lignende turer