Nyhet! Flott tur gjennom dramatisk landskap

Opplev yttersiden av Senja - på elsykkel

Sykkeltur langs vei på Senja.

Lyst til å oppleve Senja, men har bare en langhelg til rådighet? Fortvil ikke, vi har satt sammen et lite kinderegg av en tur for deg som vil oppleve det beste av den fantastiske øya. Se for deg Senja i august – når været er på sitt beste og badetemperaturen er nesten godkjent. Så fjerner du alle menneskene, og legger isteden til stillhet og utsikt mot en nydelig solnedgang. Sittende på et sykkelsete med vind i håret. Fristende? Ja vi kan ikke skjønne annet!

I sommer skal vi vise frem den dramatiske yttersiden av øya. Og det skal vi gjøre på elsykler – på kveldstid med solnedgangen som bakteppe. På dagtid vil det være mulighet for å delta på andre aktiviteter. Syklingen starter på kvelden slik at vi får med oss det magiske lyset, og på hver sykkeletappe vil det bli stopp og besøk på både kjente og mindre kjente turmål. Dette er rett og slett et kinderegg av en tur!

Elsykkel inkludert i prisen

Fullpensjon

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

3 frokoster, 2 nistepakker og 3 middager inkludert

Sykkel på vei langs sjøen.

Sykkeltur i fine omgivelser. Senja by Heart

To syklister på vei ombord på en båt.

Transport med båt privat for gruppen. Senja by Heart

Sykling langs sjøen i solnedgang.

Sykkeltur på Senja i solnedgangen. Senja by Heart

Fjellandskap på Senja.

Dramatisk landskap på Senja - godt vi har elsykler som gjør motbakkene enklere. CH, Visit Norway

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Flyreise t/r Oslo-Bardufoss
  • Overnatting
  • Focus Aventura 6.7 elsykkel
  • Sykkelveske til utstyr med på sykkelturene
  • Alle måltider fra middag dag 1 til frokost dag 4
  • Profesjonell guide som reiseleder, med gode lokalkunnskaper
  • Transport av bagasje underveis
  • Båttransport på turen og ellers transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikke

Praktisk info:

Vanskelighetsgrad
Selv om vi sykler på elsykkel bør den fysiske formen være god, så man må være vant til å røre på seg. Fotturene er frivillige, så om du synes det blir for mye med både fottur og sykling kan du stå over fotturen og nyte en rolig dag i bydga før kveldens sykkeltur. Turen er middels krevende.

Sykkel og utstyr
Vi stiller med Focus Aventura 6.7 som er en allsidig, kraftig elsykkel med god komfort og tilpasset løypeprofilen vår. Det følger med sykkelveske for de som ønsker dette. Vi anbefaler alle å ta med egen hjelm, gi evt. beskjed dersom du ønsker å leie hjelm. Vi har hjelmer tilgjengelig fra Sweet Protection. Klær og utstyr ellers må du ha med selv, vi sender ut en pakkeliste når det nærmer seg avreise. For de som vi passe ekstra godt på baken anbefaler vi å ta med gel trekk til setet, evt. har lokal arrangør dette til salgs om det skulle bli nødvendig.

Overnatting og mat
All kost og losji er inkludert i prisen. Under frokosten får vi med oss matpakke til lunsj. Det serveres 3-retters middag av lokale råvarer hver ettermiddag, og det kommer til å være nattmat tilgjengelig hver kveld/natt. Drikke til måltidene må dekkes selv.

Forsikring
Du må ha reiseforsikring for å være dekket i tilfelle noe skulle skje.

Lignende turer