Nyhet! Et vintereventyr i den blå timen

Yoga på Svalbard

Vakkert nordlys på en stjerneklar himmel

Varme, stearinlys, lun stemning og yoga innendørs. Snødekte landskap, kulde og vintereventyr utendørs. Mørke, men stadig vekk mer lys, og et fargespill uten like på himmelen. Høres det fristende ut? Bli med oss på yogatur til fantastiske Svalbard!

Dette er en nyhet vi er veldig glade for å endelig lansere. Sammen med yogainstruktørene Johanna Fredriksson og Sunniva Egge Sipus fra Yogaki i Oslo, tar vi deg med på et vintereventyr til Svalbard. Det blir yoga hver eneste dag, ispedd en god dose vintereventyr. Og selvfølgelig - god mat og godt selskap

Vi drar i begynnelsen på soluka i Longyearbyen, en helt spesiell tid. Dagene blir merkbart lysere, og etter flere måneder i dvale titter endelig sola fram igjen. I denne perioden er det 20 minutter mer dagslys per dag! På de fem dagene turen varer har dagen altså rukket å bli hele 1 time og 40 minutter lengre. Det er rett og slett helt magisk å få oppleve.

Kort oppsummert - dette er en mulighet du ikke kan la gå fra deg. Bli med oss på yogatur til Svalbard!

Mars - en magisk tid på Svalbard

Alle måltider og aktiviteter inkludert

Yogasal med utsikt over Longyearbyen

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Nærbilde hender av kvinne som gjør yoga og utøver meditasjon.

Yogainstruktører

Vi sørger alltid for å ha med oss flinke folk. Bli kjent med turens instruktører her:

Program

4 frokoster, 4 lunsjer og 4 middager inkludert

Nærbilde hender av kvinne som gjør yoga og utøver meditasjon.

Kvinne gjør yoga og sitter i lotusposisjon.

Nærbilde mav matrett

Mye fristede på Funktionærmessen. Agurtxane Concellon / Hurtigruten Svalbard

Hundespannstur på på Svalbard

På tur med hundespann i vakre omgivelser på Svalbard Hurtigruten Svalbard/Agurxane Concellon

Vinter på Svalbard

På tur i vakre omgivelser på Svalbard Hurtigruten Svalbard/Agurxane Concellon

Vinter på Svalbard

På snøscootertur i vakre omgivelser på Svalbard Hurtigruten Svalbard/Agurxane Concellon

Vinter på Svalbard

På gruvevandring på Svalbard Hurtigruten Svalbard/Agurxane Concellon

Matretter på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

Lekre matretter i resturanten på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen Hurtigruten Svalbard/Agurxane Concellon

Vårt hotell

Rangert 4 stjerner

Funken Lodge

Funken Lodge er et boutique hotell på Svalbard, med unik utsikt over Longyearbyen og dens nære isbreer. Her kan du senke skuldrene etter spennende naturopplevelser, og nyte fantastisk mat fra et internasjonalt kjøkken med god drikke i en avslappet, luksuriøs atmosfære.

Fra øyeblikket du stiger inn i deres elegante lobby vil de sørge for alt du trenger for et førsteklasses opphold. Nyt roen i romslige rom og suiter, med elegante detaljer og himmelske senger. Slapp av med en forfriskende cocktail og original barmat i Funken Bar. Den tilknyttede loungen har en behagelig atmosfære med åpen peis, et omfattende bibliotek med polarlitteratur, og god plass for arbeid foran laptopen.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Oslo-Longyearbyen tur/retur med Norwegian
  • Transport tur/retur hotellet
  • Profesjonelle yogaklasser hver dag iht. program med yogalærere fra Yogaki i Oslo
  • 4 netter ved Funken Lodge
  • Full pensjon
  • Aktiviteter iht. program
  • Lokal guide på aktivitetene

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer

Avbestillingsvilkår for denne reisen

Grunnet spesielle bestemmelser fra våre underleverandører, gjelder avvikende avbestillingsgebyrer for denne reisen:

Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person
Fra og med 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
Fra og med 65 til 45 dager før avreise: 50% av reisens pris
Fra og med 45 dager (mot normalt 36 dager) og fram til avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon.

Når du melder deg på denne reisen bekrefter du at du har lest og akseptert de vilkår som framkommer i dette punkt samt våre generelle reisevilkår.

Vanskelighetsgrad

Isgrotteturen krever at du er i moderat god fysisk form. Vær oppmerksom på at vi må krype noen steder. Sikkerheten er godt ivaretatt, og breen beveger seg ikke. Selv om det stort sett er luftige smeltevannskanaler, anbefaler vi ikke turen til personer som lider av klaustrofobi eller for personer med bevegelsesbesvær. Longyearbyen sykehus fraråder gravide å delta på snøscooter- og hundesledeturer, fordi slag mot magen eller fall medfører risiko for skade på den gravide og det ufødte barnet.

Utstyr

Vi anbefaler at du tar med en dagstursekk med plass til hodelykter, noe å drikke og ekstra klær. Gode og varme fjellsko og varme friluftsklær er også viktig. Til hundekjøring og scootertur får du utdelt varmedress, votter, varme støvler og lue/hjelm, men det anbefales i tillegg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. På hotellene er det skoskap/hyller ved inngangspartiet til å plassere støvler. Ta med innesko/tøfler til innendørs bruk. Forslag til pakkeliste blir sendt ut nærmere avreise.

Forbehold

Med tanke på de spesielle arktiske værforholdene på Svalbard, må vi forbeholde oss retten til å kunne endre programmet underveis hvis værforholdene tilsier det.