Sol, vann og värmlandsk gjestfrihet

Firmatur til Värmland med tog

Tre kanoer med to i hver kano.

På toppen av Vänern finner du Karlstad, kun tre timers togtur fra Oslo.

Her møtes Sveriges lengste elv og Sveriges største innsjø – hele sentrum ligger vakkert midt i deltaet. Her elsker de å ha gjester, og vi tør påstå at menneskene her er litt mer åpne og solfylte – men så er det også byen med den glade sola som symbol.

Alle typer overnatting er tilgjengelig her – ved vannet, på landet eller i byen. Her er det også mange grøntområder for de som liker å gå tur, sykle eller bare nyte en piknik i solen. Et pulserende natteliv, mat fra alle verdenshjørner og et bredt spekter av kultur.

Bilde: Visitsweden.com

Høydepunkter

Togreise

Bare tre timer fra Oslo kommer man til byen med den glade sola som symbol. Nyt en togreise med egen privat vogn med servering.

I dette reiseforslaget anbefaler vi tog som transportmiddel, men vi tilpasser det til deres preferanse av fremkomstmiddel.

Lei en egen privat vogn
Reservere egen vogn til firmagrupper med mat- og drikkeservering.

Utnytt togreisen
Begynn firmaturen allerede på toget med faglig program som for eksempel gruppeoppgaver.

Opplevelser fra togvinduet
Mye å se og oppleve fra togsetet. Togreisen er fin både som avslapping eller gode samtaler.

To damer tar selfie foran basseng.

Karlstad, vakker by der elv og innsjø møtes. Christine Holm/Visitsweden

Musselsang

Visit Karlstad

Overnatting

Hvis dere ønsker å bo sentralt, finnes det flere flotte hoteller som tilbyr overnatting i sentrum. De fleste hotellene ligger i nærheten av butikker, restauranter og attraksjoner.

Hvis dere foretrekker å bo mer naturnært, opplev det å bo på en av de mange herregårdene som finnes i nærheten i Värmland. Her finnes det flere av de storslåtte herskapshusene. Eiendommene, som ofte er erklært som fredet bygning, ligger vakkert til i fredelige og fortryllende omgivelser.

Bo sentralt i sentrum

Sentralt i Karlstad ved bredden av Klarälven ligger flotte hotell. Elite Stadshotellet ligger bare noen få skritt fra shopping og underholdning – og sju minutter fra Karlstad sentralstasjon. Benytt dere av fasiliteter som treningsstudio og badstue. I tilknytning til hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms, som er et populært møtested for Karlstads innbyggere, og besøkende.

Fullservicehotell og tilbyr komplett service til konferanser, mingling og arrangementer.

97 prosent av hotellene i Karlstad er miljøsertifiserte.

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotellet Karlstad Elite Hotels of Sweden

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotellet Karlstad Elite Hotels of Sweden

... eller opplev en ekte svenske herregård

Det er mange fine herregårder i området, ta kontakt med oss gode tilbud. Du kan for eksempel bo fornemt på en nydelig herregård rett i skogkanten i naturskjønne omgivelser.

Vi gjør det enkelt for deg med overnatting, konferanserom, aktiviteter og herlige smaksopplevelser på ett og samme sted.

Her kan dere finne alt fra å slappe av i fred og ro til fartsfylte konferanseaktiviteter som gir gode sjanser til å skape samhold og fellesskap.

Bilde: Hennickehammars Herrgård

Aktiviteter

Värmland er en flott destinasjon for en firmatur, og området har mye å tilby når det gjelder aktiviteter som kan gjøre turen minneverdig og morsom for dine ansatte.

Teambygging er en populær aktivitet på firmaturer, og Värmland har mange aktiviteter som passer perfekt for dette.

Her passer det fint med kajakk, kano eller sykkel for å utforske naturen, eller hva med en skattejakt i byen – byen er liten nok til å være oversiktlig og stor nok til å bruke litt tid på å utforske.

Video: Visit Karlstad

Turen ved Solastatyn

Turen ved Solastatyn Visit Karlstad

Paddla kanot i karlstad

Visit Karlstad

Matdestinasjonen Värmland

Mat har en unik evne til å samle mennesker og skape fellesskap rundt bordet, og Värmland kan ta dere med på en reise gjennom hele smakspaletten.

Ekte Texas BBQ – uten å krysse Atlanteren

Etter at Julin-familien var på tur til Austin, Texas, tok de med seg de beste smakene og oppskriftene hjem til Karlstad. Her kan du spise i en atmosfære som får deg til å føle at du er i en bakgård i Texas, med musikk, lyslenker og herlig mat. Brisket, ribs, pulled pork og mer serveres sammen med tradisjonelle sideretter. I sommermånedene åpner de store portene opp til utendørs spiseplass slik at du kan sitte ute, spise og nyte en drink fra containerbaren.

Bilde: Julins Backyard Barbecue

Napolitansk pizza og vinbar

Velkommen til en flott vinbar og restaurant som har en fantastisk beliggenhet i Indre havn i Karlstad.

"Att förena människor, det är vår absoluta specialité." - Br. Olssons


Om sommeren kan du nyte sola på restaurantens uteservering med utsikt over havnen. Det bys på god tilberedt mat fra bunnen av, et moderne vinkart, hyggelige cocktailer og deilige napolitanske håndverkspizzaer.
Bilde: Bazar Bar & restaurang

Lignende turer