Et arktisk eventyr med spennende aktiviteter og storslått natur

Firmatur til Tromsø

Damer med fiskestenger på fiskebåt.

Nord-Norges største by har både stemningen og omgivelsene som skal til for å få en fantastisk firmatur! Vinterstid bølger nordlyset over byen, og sommerstid gløder midnattssola – to naturfenomener folk kommer fra hele verden for å oppleve.

Fjelltur på noen av de 600 toppene i regionen, fisketur, havpadling – her er det flust av muligheter til felles opplevelser og teambuildingaktiviteter. Tromsø har dessuten et rikt kulturliv, og restaurantene serverer i stor grad mat laget av lokale råvarer – retter det kan være vanskelig å finne andre steder.

Unike kulturarrangementer som Tromsø Internasjonale Filmfestival og Nordlysfestivalen tiltrekker seg mennesker fra hele verden og utelivet må også oppleves!

Destinasjon Tromsø passer også for små og mellomstore grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset større grupper fra 50 til over 100 pers som vil ha en aktiv firmatur.

Passer for store grupper fra 50 til over 100 personer

Aktiv firmatur med konferanse

Høydepunkter

Flotte konferansemuligheter!

Tromsø har flere flotte konferansehotell. Et av de nyeste hotellene kan blant annet skilte med en egen skybar.
Her kan du nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak - ofte i midnattsol eller nordlys!

Hotell, nordlys

Bilde fra et av byens mange flotte hoteller

Champagnedrinker som helles på et brett

Nyt et glass musserende med utsikt utover Tromsø by!

Forslag til program

Dette er et forslag til program med spennende innhold for en helgetur fra fredag - søndag.

Aktiviteter (forhåndspåmelding)

Velg mellom kulinarisk vandring, fisketur, fjelltur og kajakk på Sommarøya. Guider står klare til å ta imot gruppen på hotellet. Nistepakke til alle blir delt ut i resepsjonen.

Kulinarisk vandring i sentrum
Opplev Tromsø gjennom smakssansen!

Tromsø er ideelt plassert i midten mellom åpent hav, fjell og vidder. Her er de svært stolt av sine lokale råvarer og gleder oss til å presentere dem til alle som besøker byen! En slik guidet tur er en super måte å bli kjent med byens historie og nordnorske råvarer på. Vi går innom kjente og ukjente mat og drikke-steder.

"Viltkjøtt som rype og elg, havets delikatesser som kveite, Lyngenreker eller hjemmelaget kaviar. Verdens nordligste bryggeri og verdens nordligste whisky destilleri. Ferske bær og yndlingen reinsdyr bare for å nevne noe av det."

Fisketur i Tromsøysundet

Til kai står Hermes 2, en utrolig flott båt med spennende historie, og venter på sine gjester midt i sentrum. Her er det god plass både oppe på dekk, og nede i salongen. Guiden gjør klart fiskeutstyret og hjelper til underveis når gjestene forhåpentligvis får fangst.

Historien til Hermes går tilbake til 1917, da Nils Skandfer – læregutten til Colin Archer – bygde fartøyet Hermes II. Båten ble umiddelbart satt i fiskeri og fraktfart, hovedsakelig i Troms og Finnmark, av kjøpmann Ingebrigtsen fra Alta.

Maks kapasitet: 35 personer

Fjelltur opp Sherpatrappa

Sherpatrappa ble umiddelbart et yndet turmål for de lokale så vel som tilreisende fra hele verden. Ta føttene fatt og klatre den flotte turen opp steintrappa til toppen av Fjellheisen, 420 meter over havet, og nyt utsikten over Tromsø og de omkringliggende fjordene, fjellene og øyene.

For de som ønsker en mer utfordrende tur, så kan vi for eksempel sette opp en tur til Buren (802 moh).

Kajakk på Sommarøya
Sommarøy er i verdensklasse for havpadling. Øygruppen er en skattekiste av holmer, skjær og skjulte perler av hvite strender som innbyr til naturlige og trivelige pauser i løpet av turen.

På denne guidede turen viser vi fram noen av høydepunktene her ute i havgapet. Vi padler i behagelig tempo, og tar oss tid til å gå på land for å nyte naturen på stranda og de vakre omgivelsene.

Vi padler med lokalkjente guider og turen er rettet mot alle som har et ønske om å prøve havkajakk. Vi benytter oss av stødige dobbeltkajakker som gir en trygg og god opplevelse på sjøen. Her kan du også velge en singelkajakk om ønskelig.

Guidene har inngående kjennskap til kystsamfunnet og regionen, og forteller underveis om livet på Sommarøy hvor kyst- og fiskekulturen fortsatt er bærekraften i øysamfunnet.

Maks kapasitet: 20 personer

Etter aktiviteter

Middag og fest på Brewyard

I denne art deco-inspirerte brewpuben finner man ikke bare øl og BBQ. Her finnes også flipper spill og dart.På stedet har de også kortreist øl fra deres eget bryggeri. I tillegg tilbys ulike varianter øl på fat og flasker produsert av deres favoritt bryggerier i Nord-Norge. Det blir en ølsmaking før middag med ekspertene som har laget ølet selv. Kjøkkenet er inspirert av Southern Style BBQ. Deres råvarer har fått 8-10 timer i “smokeren”. Dette gjør at kjøttet blir mørt, saftig og smakfullt.

Dame padler i midnattssol

Padling i midnattssol på Kvaløya. Marius Fiskum/Visitnorway.no

Lignende turer