Stillehavsøyer og storbyer

Sydney til Hong kong med Azamara Onward

En hengekøye henger i skyggen av Coconut Palms ved siden av en rolig turkis lagune South Pacific

Gled deg til stillehavsøyer, storbyer og det gode liv om bord i et lekkert boutiqueskip. Denne fantastiske seilingen er en del av rederiet Azamaras verdenscruise og vil ta deg fra Sydney til Hongkong, via flere spennende destinasjoner langs Australias østkyst, Papua New Guinea, Palau og Filippinene. Skipet ligger natten over både i Sydney og Manila slik at du kan få ekstra tid å utforske storbyene både på dag- og kveldstid.

Utforsk den fargerike undervannsverdenen på verdens største korallrev, Great Barrier Reef, nyt frodig natur, eksotisk dyreliv og eventyrstrender i Stillehavet. Her kan barndomsdrømmen om paradisøyene blir oppfylt!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Reiserute

Program

Solnedgang i Sydney med Harbour Bridge og Sydney operahus i bakgrunnen.
Hong Kong skyline ved solnedgang

Hong Kong sett fra Victoria Peak.

Skip og hotel

Onward2

Azamara Onward

Tonnasje: 30.277 bruttotonn
Lengde: 180 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 400
Byggeår/renovert: 1999/2021
Registreringsland: Malta

Det fjerde skipet og siste tilskuddet til Azamaras flåte – Azamara Onward – har under sitt nye navn sin jomfruseilas i 2022. Skipet var tidligere kjent under navnet Pacific Princess og seiler nå totalrenovert ut fra verftet i førsteklasses Azamara-standard.

Nyt fantastiske måltider i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten og i de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Det er ingen faste bordsetninger, og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner til lunsj og middag, alkoholfrie drikkevarer og tips er inkludert i prisen. Om kvelden tilbys et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Skipet har også et flott spa med varierte velværebehandlinger, treningsstudio, basseng og boblebad. På dagtid holdes kurs og foredrag om ulike emner knyttet til seilasen.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige over 40 år som verdsetter en intim cruiseopplevelse med førsteklasses service fra avreise til reiseslutt, god mat og vin og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser enn aktiviteter og underholdning. Samtidig er alle de fire skipene i Azamaras skipsflåte - Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward - opplevelsesverdige blant unge par som foretrekker en rolig atmosfære på klassiske og elegante skip som tilhører det øvre premiumsjiktet. Skipene legger ofte til i mindre havner enn større skip og tilbringer gjerne flere netter i samme havn.

Azamara tilbyr cruise over hele verden og har tre klassiske skip - Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit - som hver for seg tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene er meget elegante, og rederiet fokuserer på spennende reiseruter, flotte destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service.

Alltid inkludert med Azamara:

* AzAmazing Evenings®-arrangement
* Standard brennevin, internasjonal øl og vin
* Tips
* Flaskevann, brus, kaffe og te
* Selvbetjent vaskeri
* Transport til og fra havnen der det er tilgjengelig
* Concierge-tjenester for personlig veiledning og reservasjoner

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Sydney/Hong Kong-Oslo
 • Transport fra flyplass til hotell
 • 1 natt på Park Royal Darling Harbour i Sydney
 • Transport fra skip til flyplass i Hong Kong
 • 21 netters cruise i valgt lugar på Azamara Onward
 • Helpensjon om bord
 • Classic drikkepakke på samtlige lugarer
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning om bord
 • Visum til Australia for våre gjester

Dette er ikke inkludert

 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Måltider som ikke er beskrevet over
 • Oppgradering til business eller First Class samt tilslutning fra andre steder i landet.
 • Reiseforsikringer
 • Minibar ombord


VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at det kan bli ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

På Azamara er det åpen bordsetning. Reiseleder organiserer bord for de som vil spise sammen hver dag, ellers så kommer man og går man som man vil.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 6000 pr. person på våre denne spesifikke reisen. Generelle reisevilkår gjelder utover dette.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Lignende turer