Cruise med reiseleder Kypros, Israel, Efesos, Athen og Olympia med Celebrity Apex

Cruise til Jerusalem og det østlige Middelhavet

For en reiserute! Her er det fantastiske opplevelser både for den som er interessert i historie og kultur, og den som er opptatt av å nyte livet her og nå. Og mange av oss er vel begge deler?

Vi skal besøke Kypros, øya hvor selveste Afrodite skal ha steget opp av havet. Vi skal vandre i Jerusalems gater, kanskje ta en pause i skyggen av de eldgamle oliventrærne i Getsemane-hagen og la oss friste av de livlige basarene. Vi skal høre historiens sus i antikke Efesos, Amasonenes by. Og i Athen kan vi jo ikke gå glipp av Akropolis!

På sjødagene kan du glede deg til å utforske flotte Celebrity Apex. Skipet var nytt i 2020, og dette er i en klasse for seg. Her er det underholdning av høy klasse og hele 11 restauranter – en lekker, moderne flytende resort.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

12 frokoster, 12 lunsjer og 11 middager inkludert

Halvdagstur til Betlehem som man kan bestille fra rederiet.
Panoramautsikt over gamlebyen i Athen og Parthenon-tempelet i Akropolis under solnedgang

Skip og lugarkategorier

Celebrity Apex sett ovenfra

Celebrity Apex

Tonnasje: 129.500 bruttotonn
Lengde: 306 meter
Passasjerkapasitet: 2918
Mannskap: 1320
Byggeår: 2020
Registreringsland: Malta

Celebrity Apex var det andre skipet i Celebrity Cruises` Edge- klasse da det ble lansert i 2020 og byr på en rekke nyvinninger som du ikke får oppleve på rederiets andre skip. Samtidig er de vakre og velkjente detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, godt bevart. Én av skipets nyvinninger er Infinite-balkongene, som sammenliknet med tradisjonelle balkonger gjør at lugaren fremstår større. Panoramaglassveggen kan senkes halvveis ned, slik at du vil kjenne på den ekte balkongopplevelsen.

Ombord finner du et stort utvalg av barer, restauranter, aktiviteter og fornøyelser. Du kan starte dagen i det velutstyrte treningsrommet eller med en løpetur på løpebanen i soloppgangen før du legger deg vel til rette i den store og komfortable spaavdelingen på dekk 14.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive når det kommer til drikkevarer og WiFi.

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Prisen inkluderer:

 • Fly Tur retur Roma
 • Transport Flyplass skip t/r
 • 12 netters cruise i valgt lugar ombord på Celebrity Apex
 • Samtlige måltider ombord
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Forhåndsbetalt tips
 • All inclusive Classic drikkepakke på alle kategorier
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen


Dette er ikke inkludert

 • Minibar på lugaren
 • tips til guide og sjåfør på utflukter
 • Utflukter under cruiset
 • Reise- og avbestillingsforsikring

PASS OG VISUM

Det er ingen visumkrav på forhånd knyttet til denne reisen

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil alikevel informere at ilandstigning med småbåter forekommer ofte på denne reisen og fremkommeligheten på øyene som besøkes mer ikke anbefalt sterkt bevegelseshemmede.

Man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Vi vil få fast tid til middag men ønsker man andre tider eller å sitte forseg selv kan man også dette.

Samtlige pass ha 6 måneders gyldighet etter hjemkomst

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

AVVIKENDE REISEVILKÅR

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Lignende turer