Cruise med reiseleder Opplev Østen med Sri Lanka, Thailand, Malaysia, Singapore og Vietnam

Fra Mumbai til Tokyo med Celebrity Millennium

Kaohsiungs berømte turistattraksjoner

Fra fargerike India med storby, strender med susende kokospalmer og labyrintaktige grotter, går vi om bord i Celebrity Millennium og legger ut på en eventyrferd i Sørøst-Asia spekket med høydepunkter.

Vi skal innom hele 13 byer og 10 land - i tillegg er det deilige sjødager hvor du kan slappe av, nyte cruiselivet og fordøye opplevelsene. Og det blir mye å fordøye! Du kan dra på jeepsafari på Sri Lanka, nyte drømmestrender i Thailand, legge hodet tilbake og beundre Petrona Towers i Kuala Lumpur, vandre gjennom Little India og Chinatown i Singapore, prøve gatemat i Saigon, se de svimlende skyskraperne i Hongkong, beundre Kinas kulturskatter i Taipei og være en del av gatemylderet i Tokyo.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

Kjøretøyer i bevegelse foran Chhatrapati Shivaji Terminus i Mumbai, India.

Chhatrapati Shivaji Terminus.

Skyline i Singapore i solnedgang.

Solnedgang over Marina Bay i Singapore, med det spesielle hotellet Marian Bay Sands.

Skip og hoteller

Millenium1

Celebrity Milennium

Tonnasje: 91.000
Lengde: 294 meter
Passasjerkapasitet: 1950
Mannskap: 999
Byggeår/Renovert: 1999/ 2019
Registreringsland: Malta

Celebrity Milennium tilhører Celebrity Cruises' Millennium-klasse, som også består av skipene Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit. Celebrity Milennium er et mellomstort og moderne skip, men har samtidig et klassisk preg over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret holder varme farger, og innsiden av skipet er utsmykket med moderne kunst. Over halvparten av de romsligere lugarene har balkong. Celebrity Milennium var det første skipet som ble ferdigstilt med Celebrity Revolution design i februar 2019, etter at rederiet satt av 500 millioner USD til en totalrenovering av skipene sine. Alt interiør ble revet ut og bygget opp på nytt, og i dag fremstår skipet både lekkert og moderne med nordisk design og gjennomtenkte fargevalg. Ombord på skipet finnes et godt utvalg av barer og restauranter, inkludert spesialrestaurantene Tuscan Grill, Qsine og Sushi on 5. I tillegg kan du velge og vrake i barer og lounger, som ofte spiller livemusikk på kveldene, og benytte svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, Canyon Ranch spa, kasino og besøke teater.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive med drikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Mumbai/Tokyo Oslo
 • 1 natt på Oberoi Mumbai med utflukt, lunsj og middag
 • Transport-flyplass-hotell-skip-flyplass
 • 24 netters cruise i valgt lugar ombord i Celebrity Millennium
 • Daghotel på Shinagawa Prince med utflukt lunsj og middag
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Gratis Wi-fi
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Minibaren på lugaren samt hoteller
 • Roomservice ombord
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Tips til guider og sjåfører
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Avbestillingsforsikring
 • Visum

Visum til India:

Visum til Sri Lanka

Visumregler og innreisebetingelser kan endres, og vil da videreformidles.

VIKTIG INFORMASJON

Dette er to seilinger som er satt sammen til en lang seiling. (Back to Back)

Dette vil si at man bor på samme lugaren under hele reisen, og man slipper og pakke opp og ned for hver gang. Ved ankomst Singapore må man gå gjennom immigration ved ankomst. Man har da egne køer for de som fortsetter på skipet, enn for de som forlater skipet. Her må man kun ned og vise passet før man kan gå i land eller tilbake ombord. Vi har samme bord og servitører i restauranten under hele seilasen.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at det kan bli ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Fly vil vi komme tilbake til ca 9-10 mnd før flight, Da vil vi også sende ut priser samt muligheter for oppgradering til andre klasser. Flytider og selskaper kan endres frem til nermere avreise grunnet endringer fra flyselskapene. Dette vil det bli gitt beskjed om i så tilfelle.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst

Samtlige gjester må være fullvaksinerte (per juni 22) krav kan endres

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 6000 pr. person på våre denne spesifikke reisen. Generelle reisevilkår gjelder utover dette.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Lignende turer