Cruise med reiseleder Pulserende storby og paradisøyer

Cruise til Stillehavet, New Zealand og Australia med Celebrity Eclipse

I Healesville Sanctuary lever koalabjørnene i sitt naturlige habitat.

Mer eksotisk blir det ikke

Blir du med på en eventyrlig reise omtrent så langt bort hjemmefra som det er mulig å komme? På den andre siden av verden venter Celebrity Eclipse på oss, og i løpet av det som fort kan bli de mest minnerike ukene i livet, skal vi oppleve blant annet verdensmetropolen Sydney, paradisøyene på Fiji, Samoa og Tonga, samt storslagen natur på New Zealand.

På Fiji, Samoa og Tonga kan vi virkelig bruke ordet "eksotisk" med god grunn. Her finner du krystallblått hav, kritthvite sandstrender og et rikt og variert dyreliv, både over og under vann.

Kombinert med luksuslivet om bord i skipet, hvor du virkelig kan nyte sjødagene og lade opp til neste store opplevelse, er dette en reise som kommer til å skinne i minneboka.

Høydepunkter

Reiserute

Avreiser

11.01.2023
31 dager

Utsolgt

Fra: Oslo Lufthavn

Program

28 frokoster, 28 lunsjer og 27 middager inkludert

Skip og lugarer

Skjermbilde 2022 03 28 kl 13 34 43

Celebrity Equinox

Tonnasje: 122.000 bruttotonn
Lengde: 317 meter
Passasjerkapasitet: 2850
Mannskap: 1250
Byggeår/renovert: 2009/2019
Registreringsland: Malta

Celebrity Equinox tilhører Celebrity Cruises' Solstice-klasse og er det andre skipet som ble bygget i denne klassen. Når du reiser på cruise med Celebrity Equinox kan du forvente deg luksus, komfort og vakkert design. Ombord venter et stort utvalg av aktiviteter, restauranter, barer, underholdning og butikker. Nyt havbrisen fra en solseng oppe på dekk eller ta et avkjølende bad i bassenget. Hvis du lengter etter grønne omgivelser, kan du besøke The Lawn Club, som er et grøntområde med ekte gress og egner seg perfekt for både boccia-spill og piknik. Celebrity Equinox har også et herlig spa, shoppingområder, kasino og kino. Du kan velge mellom mange restauranter ombord: alt fra smakfull, italiensk à la carte til velfylte buffeer. Det er også en meget rikholdig vinkjeller om bord, der dyktige vinkelnere byr på nye og spennende smaksopplevelser.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Fly Oslo-Auckland og Sydney- Oslo t/r i økonomiklasse

Samtlige transporter i privat buss

1 natt på Crown Plaza hotel i Auckland

Utflukt og middag i Auckland

24 netters Back2Back cruise i valgt lugar på Celebrity Eclipse

Samtlige skatter avgifter og tips ombord

All inclusive drikkepakke på alle lugarkategorier

Gratis Wi-fi ombord

1 natt på Grace Hotel i Sydney

Utflukt, 1 lunsj og 1 middag i Sydney

Visum til Australia og New Zealand

Erfaren reiseleder fra Escape og Cruise.no med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

Utflukter i regi av rederiet

Måltider og drikkevarer ikke beskrevet i program

Minibar

Tips til sjåfør og guider på utflukter

VIKTIG INFORMASJON

Visum: Per dags dato utsteder vi visum til våre gruppegjester til Australia og New Zealand. Skulle det komme endringer grunnet myndigheters praksis rundt dette vil det bli gitt beskjed,

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Lignende turer