Cruise til Stillehavet, New Zealand og Australia med Celebrity Eclipse

Operahuset i Sydney er en arkitektonisk perle.

/ Pulserende storby og paradisøyer

Bli med cruiseskipet Celebrity Eclipse på en fantastisk reise "down under" med den storslagne verdensmetropolen Sydney, paradisøyene på Fiji, Samoa og Tonga samt storslagen natur på Newzealand. Mer eksotisk blir det ikke!

På paradisøyene Fiji, samoa og Tonga kan vi virkelig bruke ordet "eksotisk" med god grunn. Her finner du krystallblått hav, kritthvite sandstrender og et rikt og variert dyreliv, både over og under vann, og menneskene her har holdt på den eldgamle kulturen og tradisjonene sine.


Reiserute

Program

28 frokoster, 28 lunsjer og 27 middager inkludert

Skip og lugarer

Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse

Antall dekk: 16
Bredde: 36 meter
Bruttotonnasje: 122 000
Dybde: 8,3 meter
I trafikk fra: April 2010
Lengde: 315 meter
Passasjerkapasitet: 2850
Renoveringsår: 2015

Når du reiser på cruise med Celebrity kan du forvente deg luksus, komfort og vakker design. Om bord venter et stort utvalg av aktiviteter, restauranter, barer, underholdning og butikker. Nyt havbrisen fra en solseng oppe på dekk eller ta et avkjølende bad i bassenget. Lengter du etter grønne omgivelser kan du besøke The Lawn Club - et grøntområde med ekte gress som er perfekt for både boccia-spill og piknik. Celebrity Eclipse har også et herlig spa, shoppingområder, kasino og kino. Du har mange restauranter å velge mellom – alt fra smakfull italiensk à la carte til velfylte buffeer. Det er også en meget rikholdig vinkjeller om bord, der dyktige vinkelnere byr på nye smaksopplevelser.

Praktisk informasjon og reisevilkår