Cruise med reiseleder Pulserende storby og paradisøyer

Cruise til Stillehavet, New Zealand og Australia med Celebrity Eclipse

I Healesville Sanctuary lever koalabjørnene i sitt naturlige habitat.

Mer eksotisk blir det ikke

Blir du med på en eventyrlig reise omtrent så langt bort hjemmefra som det er mulig å komme? På den andre siden av verden venter Celebrity Eclipse på oss, og i løpet av det som fort kan bli de mest minnerike ukene i livet, skal vi oppleve blant annet verdensmetropolen Sydney, paradisøyene på Fiji, Samoa og Tonga, samt storslagen natur på New Zealand.

På Fiji, Samoa og Tonga kan vi virkelig bruke ordet "eksotisk" med god grunn. Her finner du krystallblått hav, kritthvite sandstrender og et rikt og variert dyreliv, både over og under vann.

Kombinert med luksuslivet om bord i skipet, hvor du virkelig kan nyte sjødagene og lade opp til neste store opplevelse, er dette en reise som kommer til å skinne i minneboka.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Reiserute

Program

28 frokoster, 28 lunsjer og 27 middager inkludert

Skip og lugarer

Eclipse1

Celebrity Eclipse

Tonnasje: 121.878 bruttotonn
Lengde: 317 meter
Passasjerkapasitet: 2852
Mannskap: 1210
Byggeår/Renovert: 2010/ 2018
Registreringsland: Malta

Celebrity Eclipse tilhører Celebrity Cruises' fantastiske skipsklasse Solstice. Skipet er elegant innredet, utstyrt med toppmoderne fasiliteter og har et personale som prioriterer førsteklasses gjesteservice. Ombord kan gjestene nyte underholdning for reisende i alle aldre, men programmet er særlig tilpasset et voksent publikum. Besøk behagelige Lawn Club på skipets øverste dekk, som byr på et utvalg av aktiviteter på nyklippet gress, før du på kvelden kan oppleve spektakulære forestillinger, nyte livemusikk eller se en god film i avslappende omgivelser. Ombord venter også mange gastronomiske høydepunkter, blant annet fantastiske grillopplevelser på restaurant Tuscan Grill, der maten serveres i luksuriøse omgivelser med panoramautsikt utover havet. I skipets fantastiske spaavdeling, AquaSpa, kan du forkjæle kroppen gjennom deilige velværebehandlinger i en avslappende atmosfære.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Fly Oslo-Auckland og Sydney- Oslo t/r i økonomiklasse

Samtlige transporter i privat buss

1 natt på Crown Plaza hotel i Auckland

Utflukt og middag i Auckland

24 netters Back2Back cruise i valgt lugar på Celebrity Eclipse

Samtlige skatter avgifter og tips ombord

All inclusive drikkepakke på alle lugarkategorier

Gratis Wi-fi ombord

1 natt på Park Royal Darling Harbour i Sydney

Utflukt, 1 lunsj og 1 middag i Sydney

Visum til Australia og New Zealand

Erfaren reiseleder fra Escape og Cruise.no med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

Utflukter i regi av rederiet

Måltider og drikkevarer ikke beskrevet i program

Minibar

Tips til sjåfør og guider på utflukter

VIKTIG INFORMASJON

Visum: Per dags dato utsteder vi visum til våre gruppegjester til Australia og New Zealand. Skulle det komme endringer grunnet myndigheters praksis rundt dette vil det bli gitt beskjed,

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Lignende turer