Mat og drikke er inkludert

Elvecruise på Rhinen – bobler og historiske byer

Gammel borg med Rhinen i bakgrunnen

Velkommen til en eventyrlig uke på Rhinen om bord i lekre MS VIVA Tiara – hvor alt av mat og drikke er inkludert på turen. Seilingsruten går fra Frankfurt, og vi skal innom Mannheim, Strasbourg, Speyer, Koblenz, Eltville og Mainz. Vingårdene ligger tett flere steder langs elven i det idylliske landskapet, og det er også muligheter for å låne sykler for den som vil se seg om på egen hånd.

Gled deg til flotte opplevelser og mye kultur langs Rhinen! For å få mest mulig ut av ferien anbefaler vi at du bestiller vår utfluktspakke som du kan lese om lenger ned på denne siden. Den gjør at du får med deg mange høydepunkt på turen.

Lekkert førsteklasses skip

Mat og drikke inkludert

Avreiser

21.04.2024
8 dager

Ledige plasser

Fra kr 19.900,-

Fra: Oslo Lufthavn

Skip: MS VIVA Tiara

12.05.2024
8 dager

Ledige plasser

Fra kr 20.970,-

Fra: Oslo Lufthavn

Skip: MS VIVA Tiara

23.06.2024
8 dager

Ledige plasser

Fra kr 20.970,-

Fra: Oslo Lufthavn

Skip: MS VIVA Tiara

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Uf6pfsvp

MS VIVA Tiara

Rederi VIVA Cruises

Standard 4* førsteklasses skip
Byggeår 2006 - Nyrenovert 2020
Lengde: 110 m
Antall dekk: 3 – Øvre dekk, mellomdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer: 152

Førsteklasses skip med fasiliteter som: VIVA All-Inclusive (mat og drikke inkludert), restaurant "Riverside" med fleksible spisetider og fritt valg av seter, Viva's bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter, salong, resepsjon, suvenirbutikk. Soldekk med solstoler, utendørs boblebad og liten putting green på soldekk. Det er heis mellom mellomdekket og øvre dekk (12 trinn til nedre dekk og soldekk). Sykler er tilgjengelig om bord for utlån (12 stk.). Velværeområde med dampbad og badstue.

Lugar: Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® (eller lign.). Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin, gjenbruksflaske til bruk på tur (kan fylle med vann med og uten bobler fra skipet), og safe.

Utflukter

Utfluktspakke

Priser blir publisert når de er klare


Utfluktspakken blir tilgjengelig fra rederiet på et senere tidspunkt. Alle som bestiller denne turen, vil få tilbud om å kjøpe utfluktspakke når vi mottar informasjon og priser om denne fra rederiet.

NB! Eksempel på utfluktspakke kan du se nedenfor, men denne er ikke endelig og kan endres noe når vi mottar oppdatert informasjon og priser fra rederiet for 2024.

Dag 2 Byvandring i Mannheim

Ikke inkludert

Mannheim

Dag 3 Byvandring i Strasbourg/Kehl

Ikke inkludert

Strasbourg/Kehl

Dag 4 Speyer

Ikke inkludert

Speyer

Dag 5 Deinharts Sektmuseum i Koblenz

Ikke inkludert

Koblenz

Dag 7 Eltville

Ikke inkludert

Eltville

Dag 7 Byvandring i Mainz

Ikke inkludert

Mainz

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Flyreise med tur-retur Oslo- Frankfurt (avreise fra andre byer på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • Alle drikkevarer om bord som vin, øl, drinker og mineralvann
 • Kaffe, te og vann til måltidene, og ved egne stasjoner
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • Norsk reiseleder med fra Norge
 • Tips til besetning

Dette er ikke inkludert

 • Tips til guider og sjåfører
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utflukter (se egen info)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer