All-inclusive skip Ny seilingsrute

Elvecruise på Rhinen – Sol, sommer og sykkel i Nederland

Solnedgang Utsikt fra sanddyne over Nordsjøen og kanalen i Zeeland, Nederland

Kan vi friste med en herlig sommeruke i Nederland? Seil elvelangs til pittoreske byer, nyt frisk havluft på de vest-frisiske øyer, sykle langs fine sykkelstier, eller rusle gatelangs og nyt urban sommerstemning.

Elvecruiset starter i Düsseldorf i Tyskland, så seiler vi på Rhinen til Arnhem og Amsterdam, hvor skipet ligger over natten. Da er det fritt fram til å nyte en sommerkveld blant broer og kanaler i Amsterdam. Videre går ferden mot den vest-frisiske øya Texel med endeløse sandstrender og den idylliske byen Oudeschild, før vi fortsetter til Enkhuizen med sine tradisjonelle nederlandske hus og Utrecht med kanaler og trivelige gamleby.

Hjemmet vårt denne uken blir lekre MS Tiara. Her er det sykler til utlån, så den som vil kan oppleve Nederland på ekte «nederlandsk vis» – nemlig på to hjul. Skipet har også to restauranter om bord, og mat og drikke er inkludert på turen.

Lekkert førsteklasses skip

Mat og drikke inkludert

Over natten i Amsterdam

Avreiser

 • 13.06.2025
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 23.900,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

8 frokoster, 7 lunsjer og 7 middager inkludert

Viva One

Rangert 5 stjerner

MS Viva One

Rederi Viva Cruises
Byggeår
2022
Lengde
135
Antall dekk
3
Passasjerer
176

Dette er et all inklusive-skip, fasilitetene om bord inkluderer hovedrestauranten Riverside med fleksible spisetider og fritt valg av seter, samt Viva's Bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter til middag, lekker salong med bar og dansegulv, treningsrom med tredemølle, ergometersykkel og ellipsemaskin, velværeområde med dampbad og infrarød badstue, gratis utleie av sykler (16 stk.) samt soldekk med et lite basseng.

Maten om bord er delikat og fristende. En gang pr. seiling tilbys også Afternoon-tea med søte fristelser, nytrukket te og musserende vin.

Heis mellom Ruby og Diamond deck. Wi-Fi er tilgjengelig på skipet men dekningen kan være varierende. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, toalettartikler fra Rituals eller lign., velkomstflaske med musserende vin på lugaren, inkludert minibar som fylles hver dag, gjenbruks-flaske på rommet, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre- og mellomdekk har fransk balkong. Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Det er også mulighet for bestilling av spa-behandlinger om bord (tillegg i prisen), dette anbefales å gjøre så tidlig som mulig om bord på skipet, da det gjerne fylles opp i løpet av seilingen.

Utflukter

Utfluktspakke

Pris og innhold kommer når utfluktspakken er bekreftet fra rederiet

Det er mulig å forhåndsbestille en utfluktspakke til redusert pris inntil 35 dager før avreise. Utfluktspakken med oppdatert pris foreligger her så fort denne er bekreftet fra rederiet.

Utfluktene kan også kjøpes enkeltvis om bord til noe høyere pris (oppgitt i EUR). Forbehold om ledig kapasitet og endringer fra rederiets side.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Flyreise tur-retur Oslo-Düsseldorf
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • alkoholfritt, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • En servering av afternoon-tea per seiling
 • Nespresso kaffe og te på lugaren
 • Underholdning om bord
 • Baderomsprodukter fra Rituals eller lignende
 • Norsk reiseleder med fra Norge
 • Tips til besetning

Dette er ikke inkludert

 • Tips til guider og sjåfører
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utflukter (se egen info)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer