Avgang uten singeltillegg Gourmetbyen Lyon og vakkert vinlandskap

Elvecruise gjennom Provence til Middelhavet

Saint Benezet-broen i Avignon på en vakker sommerdag

Når du sitter på dekk en kveld under en klar himmel og ser opp på stjernehimmelen, da ser du kanskje hva som inspirerte Van Gogh til å male Stjernenatt over Rhône. Bli med på et nydelig elvecruise på elvene Rhône og Saône, fra gourmetbyen Lyon til Martigues ved Middelhavet.

På reiseruten ligger blant annet Avignon med sitt enorme pavepalass, idylliske vinlandsbyer med navn du kjenner fra etikettene på Vinmonopolet, kunstnerbyen Arles med sitt typisk provencalske preg, og elvedeltaet Camargue med saltfjell, flamingoer – og ekte cowboyer! Det blir fantastisk fransk mat (rederiet Croisi er kjent for sitt gode kjøkken), og selvsagt skal vi smake på kortreist vin.

🔥 Dobbeltlugar for deg som reiser alene - uten tillegg i pris - på denne avgangen.
Utsolgt? Kontakt oss, så ordner det seg sikkert!

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Skipene

Skipet MS Van Gogh på seilas på elven Rhone

Rangert 4plus stjerner

MS Van Gogh

Rederi: CroisiEurope
Byggeår: 1999 (totalrenovert 2017)
Lengde: 110 m
Antall dekk: 2
Passasjerer: 105

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, suvenirbutikk og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Lugar med dobbeltseng ombord på skipet MS Van Gogh

Øvre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har store vinduer som kan åpnes, såkalt fransk balkong.

Lugar med dobbeltseng på hoveddekket ombord på skipet MS Rhone

Hoveddekk/ Nedre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på nedre dekk har mindre vinduer som ikke kan åpnes.

Ferdigdekkede bord i resturanten ombord på MS Camargue

Rangert 4plus stjerner

MS Camargue

Rederi CroisiEurope
Byggeår 1995 (totalrenovert 2017)
Lengde 110 m
Antall dekk 2
Passasjerer 104

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, souvenirbutikk og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Lugar med dobbeltseng på øvre dekk ombord på MS Camargue

Øvre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har store vinduer som kan åpnes, såkalt fransk balkong. Størrelse: 14,5 m²

Nedre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på nedre dekk har mindre vinduer som ikke kan åpnes. Størrelse: 14,5 m²

Utflukter

Utfluktspakke

3200,- per person

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris (se priser under) og med forbehold om ledig kapasitet.

Dag 2 Byrundtur i Mâcon

Mâcon

€ 24

Dag 2 Vinområdet Beaujolais

Lyon

€ 80

Dag 3 Byrundtur i Lyon

Lyon

€ 48

Dag 4 Vercors platået & smaking av Clairette de Die

Tain l'Hermitage

€ 73

Dag 5 Byvandring i Avignon med besøk i pavepalasset

Avignon

€ 34

Dag 5 Byvandring i Arles

Arles

€ 22

Dag 6 Camargue med besøk på en ranch

Arles

€ 78

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Oslo–Lyon/Marseille-Oslo (kontakt oss for flyreise fra andre byer)
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Seks netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og vin fra vinlisten)
  • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

  • Utfluktspakke (sju utflukter) NOK 3 200
  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Avbestillings- og reiseforsikring

A-KORT RABATT
A-kort rabatten på kr 750 kr kan ikke kombineres med andre rabatter.

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer