31. mai: A-KORT rabatt kr 750,- Fra Middelhavet til Burgund

Elvecruise på Rhône og Saône

Avignon-broen med Pavepalasset og Rhone-elven ved soloppgang, Pont Saint-Benezet, Provence, Frankrike

Bli med på et elvecruise gjennom frodig landskap med de skjønneste byer, mens vi spiser nydelig mat og nyter de lokale vinene området er så kjent for.

Vi seiler fra Martigues i sør og nordover til gourmetbyen Lyon, gjennom et landskap som har inspirert flere kjente malere – kanskje du har sett Stjernenatt over Rhône av Van Gogh? Vi besøker blant annet elvedeltaet Camargue med flamingoer og hvite hester, Avignon med det mektige pavepalasset, vinområdet Burgund og Arles - Van Goghs by.

En tur i samarbeid med Aftenposten (kun 31. mai)

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Avreiser

31.05.2023
7 dager

Ledige plasser

Fra kr 18.730,-

Fra: Oslo Lufthavn

Skip: MS Camargue

01.09.2023
7 dager

Ledige plasser

Fra kr 23.480,-

Fra: Bergen, Oslo Lufthavn, Stavanger Sola, Trondheim Værnes

Med: Dag Eivind Husebye, Anne Lise Barka

Skip: MS Van Gogh

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Skipene

Skipet MS Van Gogh på seilas på elven Rhone

Rangert 4plus stjerner

MS Van Gogh

Rederi: CroisiEurope
Byggeår: 1999 (totalrenovert 2017)
Lengde: 110 m
Antall dekk: 2
Passasjerer: 105

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, suvenirbutikk og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Ferdigdekkede bord i resturanten ombord på MS Camargue

Rangert 4plus stjerner

MS Camargue

Rederi CroisiEurope
Byggeår 1995 (totalrenovert 2017)
Lengde 110 m
Antall dekk 2
Passasjerer 104

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, souvenirbutikk og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

Utfluktspakke

3200,- per person

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris (se priser under) og med forbehold om ledig kapasitet.

Dag 2 Byrundtur i Mâcon

Mâcon

€ 24

Dag 2 Vinområdet Beaujolais

Lyon

€ 80

Dag 3 Byrundtur i Lyon

Lyon

€ 48

Dag 4 Vercors platået & smaking av Clairette de Die

Tain l'Hermitage

€ 73

Dag 5 Byvandring i Avignon med besøk i pavepalasset

Avignon

€ 34

Dag 5 Byvandring i Arles

Arles

€ 22

Dag 6 Camargue med besøk på en ranch

Arles

€ 78

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Oslo–Lyon/Marseille-Oslo (kontakt oss for flyreise fra andre byer)
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Seks netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og vin fra vinlisten)
  • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

  • Utfluktspakke (sju utflukter) NOK 3 200
  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS

Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer