Kun èn avgang i 2021 Elvecruise til Donaudeltaet og Svartehavet

Ultimate Donau - med Donaudeltaet

Iron Gate-juvet er den største juvet på Donauelven, som ligger på grensen til Serbia og Romania. Nasjonalparker er på begge sider av elven - Djerdap på serbisk side og Poré ile de Fier på rumensk.

På dette cruiset, hvor du seiler hele 4000 km på Donau-elven, får du virkelig oppleve Donau – en av Europas vakreste elver. Du besøker ikke mindre enn åtte land og fem verdenskjente hovedsteder.

Seilasen gjennom Jernporten, kløften hvor Donau har brøytet seg vei gjennom fjellkjeden Karpatene, er et av cruisetes store høydepunkter. Også topper vi det hele med «nullpunktet» ved Svartehavet og det vakre Donaudeltaet, som byr på et enormt biologisk mangfold!

Lekkert førsteklasses skip

Vin til middag inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Seilingsrute

Noen fakta om Donau

  • Elven renner gjennom ti land; Tyskland, Østerrike, Slovakia, Ungarn, Kroatia, Serbia, Bulgaria, Romania, Moldavia og Ukraina.
  • Den får tilsig av 120 elver underveis.
  • Fra begynnelse til slutt faller den 680 meter og har 32 sluser.
  • Hele 100 broer spenner over elven.

Lignende turer