Nytt skip 2021 4 dagers elvecruise fra/til Passau

Kortcruise på Donau

Ennå ikke vært på elvecruise og usikker på om det er noe for deg?
Har du ikke en hel uke til rådighet?

På dette fire dagers cruiset byr vi på kanskje den vakreste delen av Donau - Wachaudalen. Cruiset starter og slutter i Passau, tar deg til metropolen Wien og den sjarmerende vinbyen Rüdesheim. Du seiler med vårt aller flotteste skip, det helt nye (2021) MS Amadeus Cara. Lugarene er store, vin er inkludert til middag - og du blir skjemt bort i luksuriøse omgivelser.

Helt nytt førsteklasses skip

Vin til middag inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

3 frokoster, 2 lunsjer og 3 middager inkludert

På denne turen seiler du med

Rangert 5 stjerner

MS Amadeus Cara

Rederi Lüftner Cruises
Byggeår 2022
Lengde 135 m
Antall dekk 3
Passasjerer 162

Helt nytt, lekkert førsteklasseskip. Om bord er det restaurant, to salonger, terrasse, treningsrom, frisør, heis, soldekk og Wi­-Fi i fellesområdene. Det finnes et begrenset antall sykler til utlån.

Alle lugarene er utvendige. Lugarene på øvre og midtdekk har store vinduer fra gulv til tak som kan åpnes, såkalt fransk balkong. Suitene ligger på øvre dekk og har balkong.

Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Utflukter

Utfluktspakke

Kr 1 400 per person

Alle utfluktene nevnt i programmet kan inntil 35 dager før avreise forhåndsbestilles i en utfluktspakke. Utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis ombord, men da til høyere pris (oppgitt i EUR) og med forbehold om ledig kapasitet.

Med forbehold om endringer fra rederiets side.

Dag 2 Byrundtur i Wien

Wien

€ 38

Dag 2 Klassisk konsert i Wien

Wien

€ 61

Dag 3 Utflukt til Wachaudalen inkl. Beneditktinerklosteret i Melk og vinsmaking

Emmersdorf

€ 62

Dag 4 Byvandring i Passau

Inkludert

Sammen med vår reiseleder.

Passau

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–München–Oslo (pris på fly fra andre byer i Norge på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • 3 netters cruise i utvendig lugar
 • Helpensjon ombord fra middag første dag til frokost siste dag
 • Vin til middagen ombord
 • Kaffe og te til alle måltidene
 • Byvandring i Passau med reiseleder
 • Lunsj hjemreisedagen
 • Norsk reiseleder med fra Oslo

Dette er ikke inkludert

 • Drikkevarer utover det som er nevnt over
 • Utflukter
 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tips er frivillig, men også forventet i store deler av verden. Rederiets anbefaling er 7 euro pr. reisende/pr. dag til besetningen om bord, og cirka én euro hver til lokale guider og sjåfører.

VIKTIG INFORMASJON

Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer