Victoriafallene, Chobe Nasjonalpark og Cape Town

Afrikas høydepunkter med luksustoget Rovos Rail

Bli med på en fantastisk reise til Sør-Afrika, Zimbabwe og Botswana!

Elegante hoteller, safari i en av Afrikas flotteste nasjonalparker, tre netter på verdens mest luksuriøse tog – dette er reisen hvor vi med god grunn tar fram de fineste ordene i vokabularet vårt. Vi reiser med stil, vi opplever det ypperste av hva Afrika kan by på. Det blir rett og slett uforglemmelig. Garantert.

Bare tenk å kunne ta en spasertur langs de drønnende Victoriafallene før frokost, se flodhester og elefanter, ta seg et morgenbad Chobe National Park, nyte luksusen i en Pullman-kupé i historisk stil på Rovos Rail og utforske Cape Town – en av verdens vakreste byer … Ja, vi slår på stortromma på denne turen, og dette er opplevelser og ferieminner du tar med deg resten av livet.

Bo på 4* safari-lodge med flotte rom, utsiktsterrasse, svømmebasseng, restaurant og bar

Nyt et solnedgangscruise på Zambesi-elven

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

ROVOS RAIL

Rovos Rail – reis med stil
Det er ikke uten grunn at Rovos Rail regnes som et av verdens mest luksuriøse tog, bare se på bildene over! Det eldste lokomotivet er fra 1893, og vognene er pietetsfullt restaurert og har beholdt stilen fra kolonitiden – fra den gang de privilegerte reisende opplevde det magiske og mystiske Afrika på den mest avslappende og elegante måten som var mulig på den tiden. Hver eneste vogn har sin egen historie, og enkelte har fraktet både kongelige og annet fint folk. Vognene ble samlet inn fra alle hjørner av Sør-Afrika for å bli en del av grunnleggeren Rohan Vos samling av 75 vogner.

Om bord er det en elegant atmosfære med vakre trepaneler, stilmøbler i restauranten, bar, observasjonsvogner og kupeer. Her er det fint porselen, sølv og krystall, stivede linduker og nydelige måltider med utsøkte viner. Drikkevarer og 24 timers romservice er inkludert og på Deluxe-suitene også en velfylt minibar som fylles opp med gjestenes favoritter! Til middag er pent antrekk og mørk dress en selvfølge. På dagtid er det greit med en mer bekvem klesstil.

Program

12 frokoster, 10 lunsjer og 7 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly med Qatar Airlines Oslo – Johannesburg og Cape Town – Oslo
  • Fly med British Airways Johannesburg – Victoria Falls og Johannesburg – Cape Town
  • 12 overnattinger med frokost
  • Alle måltider nevnt i programmet + fri drikke på Rovos Rail (se dagsprogram dag 6)
  • Alle utflukter nevnt i programmet
  • Engelsktalende guide på alle utflukter
  • Norsk reiseleder med fra Oslo

Dette er ikke inkludert

  • Drikkevarer til inkluderte måltider, bortsett fra om bord på Rovos Rail
  • Visum til Zimbabwe (USD 50, kan endres uten forvarsel)
  • Avbestillings- og reiseforsikring

PASS OG VISUM
Norske statsborgere trenger visum for Zimbabwe, men ikke Sør-Afrika og Botswana (pr. mai 2019). Visum til Zimbabwe kjøpes ved ankomst. Passet må være gyldig seks måneder etter hjemreise og ha minst tre tomme sider til hvert av landene. Vi ber om at du sender/mailer en kopi av tittelsiden i passet til Escape Travel ved bestilling. Navn i flybillett må stemme 100 % overens med navn i passet. Ellers kan man risikere å bli nektet ombordstigning.

HELSE OG VAKSINASJON
Kontakt ditt lokale vaksinasjonskontor for informasjon om gjeldende regler for vaksiner i de aktuelle områdene. Medisin mot malaria anbefales både ved Victoriafallene og Chobe nasjonalpark.

FORBEHOLD
Det tas værforbehold for båtturene til Robben Island, Seal Island i Hout Bay og kabelbanen til Table Mountain. Det tas også forbehold om at evt. forsinkelser på Rovos Rail kan medføre at rute og tidspunkter blir endret i forhold til oppsatt plan og tidtabell.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Praktiske opplysninger sendes alle påmeldte i god tid før avreise.

Lignende turer