Fantastisk cruise "down under" med Celebrity Edge

Den STORE Australia- og New Zealand-reisen

Bybildeutsikt over Sydney, Australia om kvelden.

Har du drømt om å oppleve verden "down under", er dette er fantastisk cruise å gjøre det på. På en måneds cruise får du sett de mektige new zealandske fjordene, kenguru og koalaer, verdensberømte storbyer og hyggelige småbyer - alt mens du nyter luksus og det gode liv om bord i Celebrity Edge.

Cruiset starter i Auckland på New Zealand, og vi seiler langs kysten av øya og får med oss havner som Tauranga, Napier med landets beste vingårder, Marlborough-sundene med yrende dyreliv, frodige Christchurch, Dunedin med sin viktorianske arkitektur - og ikke minst Fiordland National Park med fjorder som får selv naturbortskjemte nordmenn til å måpe.

I Australia får du selvsagt god tid til å utforske Sydney, og du kan ta deg en svømmetur på Whitehaven Beach, kåret til verdens vakreste strand. Fra Cairns kan du oppleve Great Barrier Reef og aboriginsk historie, og i Brisbane kan du nyte pulserende byliv og hilse på koalabjørner. I Tasmania får du se dramatiske klipper, grotter og hyggelige byer - for å nevne noe.

🐬 Velkommen med på et cruise som kan bli et av livets store opplevelser!

Høydepunkter

Reiserute

Avreiser

11.02.2024
33 dager

Ledige plasser

Fra kr 84.500,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

25 frokoster, 26 lunsjer og 26 middager inkludert

Celebrity Edge er et lekkert skip med et stor utvalg av restauranter og aktiviteter

Skip og lugarkartegorier

Celebrity  Apex sett ovenfra

Celebrity EDGE

Antall dekk: 16

Bredde: 39 meter

Bruttotonnasje: 129500

Dybde: 8,2 meter

I trafikk fra: 2018

Lengde: 306 meter

Hastighet: 22kn

Ansatte: 1320

Passasjerkapasitet: 2918 om alle sengeplasser er fylt

Celebrity EDGE tilhører rederiets Edge klasse og er første skip ut i denne klassen. Skipet ble lansert i 2018 og byr på en rekke nyvinninger enn de du ser på rederiets andre skip, selv om de gode velkjennte klassikerne som Celebrity Cruises er kjent for, er bevart. Her finner du nyvinningen -Infinity balkonger. I steder for den tradisjonelle balkongen er lugaren større og du har en panorama glass vegg du kan senke halveis ned, slik at du får balkongfølelsen.

Det er luksus og moderne design som er i fokus, og her finner du et stort utvalg av barer, restauranter, aktiviteter og fornøyelser. Aldri før har Celebrity Cruises kunnet tilby en så moderne og elegant måte å reise på.

Celebrity EDGE leverer høy standard i kjent Celebrity stil også om bord på skipet. Her kan du starte dagen i det velutstyrte treningsrommet, eller ta en løpetur i soloppgangen på løpebanen. Vil du heller slappe av, ligger det et stort og herlig spa på dekk 14 på hele 1300m2. Unn deg en eller flere behandlinger som rangerer fra topp til tå. Ombord finnes det både spillarkade, shoppingområde og underholdningsavdeling i tillegg til et stort utvalg av restauranter med både buffé og retter fra meny. Prøv en ny restaurant hver dag om du vil, og nyt utvalgte drikkevarer til hvert måltid. På Celebrity er også drikkevarer inkludert.

Vil du heller ha noe enklere å spise og nippe til en drink, har du mange barer å velge mellom. Hver kveld finnes det Livemusikk flere steder på skipet, men vil du heller ha litt mere trøkk, finnes det også en nattklubb om bord. Skipet har også flere teatre med variert undeholdning å by på.

Skipet har hele 29 forskjellige spisesteder. Michelin-Chef. Kjøkkenets team av kokker og fagpersoner ledes av Michelinstjerne-kokk Cornelius Gallagher. Han har skapt menyene ombord – med retter og smaker fra alle verdens hjørner.

De helt nye Infinite balkongene gjør lugarene mye større

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Fly Oslo-Auckland og Sydney- Oslo t/r i økonomiklasse
Samtlige transporter i privat buss
2 netter på Crown Plaza hotel i Auckland med frokost
1 hel og en halvdagsutflukt i Auckland med lunsj og middag
Utflukt og middag i Auckland
27 netters Back2Back cruise i valgt lugar på Celebrity EDGE
Samtlige skatter avgifter og tips ombord
Helpensjon
All inclusive drikkepakke på alle lugarkategorier
Gratis Wi-fi ombord
Utflukt, 1 lunsj og 1 middag i Sydney med privat omvisning i operahuset
Visum til Australia og New Zealand
Erfaren reiseleder fra Escape og Cruise.no med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

Utflukter i regi av rederiet
Måltider og drikkevarer ikke beskrevet i program
Minibar
Tips til sjåfør og guider på utflukter

VIKTIG INFORMASJON

Dette er tre seilinger som er satt sammen til en lang seiling. (Back to Back, to Back)

Dette vil si at man bor på samme lugaren under hele reisen, og man slipper og pakke opp og ned for hver gang. Ved ankomst sydney må man gå gjennom immigration for hver ankomst. Man har da egne køer for de som fortsetter på skipet, enn for de som forlater skipet. Her må man kun ned og vise passet før man kan gå i land eller tilbake ombord.Vi har samme bord og servitører i restauranten under hele seilasen.

Visum: Per dags dato utsteder vi visum til våre gruppegjester til Australia og New Zealand. Skulle det komme endringer grunnet myndigheters praksis rundt dette vil det bli gitt beskjed.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Avvikende reisevilkår: På denne seilingen tar vi kr 6000,- kr per person i depositum

Lignende turer