Cruise med reiseleder Fantastisk cruise "down under" med Celebrity Edge

Den store Australia og New Zealand-reisen

Bybildeutsikt over Sydney, Australia om kvelden.

Har du drømt om å oppleve verden "down under", er dette er fantastisk cruise å gjøre det på. På en måneds cruise får du sett de mektige new zealandske fjordene, kenguru og koalaer, verdensberømte storbyer og hyggelige småbyer - alt mens du nyter luksus og det gode liv om bord i Celebrity Edge.

Cruiset starter i Auckland på New Zealand, og vi seiler langs kysten av øya og får med oss havner som Tauranga, Napier med landets beste vingårder, Marlborough-sundene med yrende dyreliv, frodige Christchurch, Dunedin med sin viktorianske arkitektur - og ikke minst Fiordland National Park med fjorder som får selv naturbortskjemte nordmenn til å måpe.

I Australia får du selvsagt god tid til å utforske Sydney, og du kan ta deg en svømmetur på Whitehaven Beach, kåret til verdens vakreste strand. Fra Cairns kan du oppleve Great Barrier Reef og aboriginsk historie, og i Brisbane kan du nyte pulserende byliv og hilse på koalabjørner. I Tasmania får du se dramatiske klipper, grotter og hyggelige byer - for å nevne noe.

🐬 Velkommen med på et cruise som kan bli et av livets store opplevelser!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Reiserute

Program

23 frokoster, 24 lunsjer og 24 middager inkludert

Celebrity Edge er et lekkert skip med et stor utvalg av restauranter og aktiviteter

Skip og lugarkartegorier

Edge1

Celebrity Edge

Tonnasje: 129.500 bruttotonn
Lengde: 306 meter
Passasjerkapasitet: 2918
Mannskap: 1320
Byggeår/Renovert: 2010/ 2018
Registreringsland: Malta

Celebrity EDGE tilhører Celebrity Cruises' Solstice-klasse og er det første skipet som ble bygget i denne klassen. Skipet ble satt i trafikk i 2018 og byr på en rekke nyvinninger som du ikke ser på rederiets andre skip, samtidig som at de klassiske detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, er bevart.

Samtidig er de vakre og velkjente detaljene som Celebrity Cruises er kjent for, godt bevart. Én av skipets nyvinninger er Infinite-balkongene, som sammenliknet med tradisjonelle balkonger bidrar til å gjøre lugaren større. Du kan senke lugarens panoramaglassvegg halvveis ned, slik at du vil få en vaskeekte balkongopplevelse. Om bord finner du et stort utvalg av barer, restauranter, aktiviteter og fornøyelser.

Du kan starte dagen i det velutstyrte treningsrommet eller med en løpetur på løpebanen i soloppgangen. Hvis du heller vil slappe av, kan du besøke den store og deilige spaavdelingen på dekk 14.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris. Rederiet er all inclusive når det kommer til dikkevarer og Wi-fi

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

De helt nye Infinite balkongene gjør lugarene mye større

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

Fly Oslo-Auckland og Sydney- Oslo t/r i økonomiklasse
Samtlige transporter i privat buss
2 netter på Grand Millenium hotel i Auckland med frokost
1 hel og en halvdagsutflukt i Auckland med lunsj og middag
27 netters Back2Back cruise i valgt lugar på Celebrity EDGE
Samtlige skatter avgifter og tips ombord
Helpensjon
All inclusive drikkepakke på alle lugarkategorier
Gratis Wi-fi ombord
Utflukt, 1 lunsj og 1 middag i Sydney med privat omvisning i operahuset
Visum til Australia og New Zealand
Erfaren reiseleder fra Escape og Cruise.no med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

Utflukter i regi av rederiet
Måltider og drikkevarer ikke beskrevet i program
Minibar
Tips til sjåfør og guider på utflukter

Roomservice

VIKTIG INFORMASJON

Dette er tre seilinger som er satt sammen til en lang seiling. (Back to Back, to Back)

Dette vil si at man bor på samme lugaren under hele reisen, og man slipper og pakke opp og ned for hver gang. Ved ankomst sydney må man gå gjennom immigration for hver ankomst. Man har da egne køer for de som fortsetter på skipet, enn for de som forlater skipet. Her må man kun ned og vise passet før man kan gå i land eller tilbake ombord.Vi har samme bord og servitører i restauranten under hele seilasen.

Visum: Per dags dato utsteder vi visum til våre gruppegjester til Australia. Skulle det komme endringer grunnet myndigheters praksis rundt dette vil det bli gitt beskjed.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Avvikende reisevilkår: På denne seilingen tar vi kr 6000,- kr per person i depositum

Lignende turer