Nyhet! Lær å surfe i eksotiske omgivelser

Surf og landsbyliv i Marokko

Beskjæret skudd av en eldre kvinne som holder et surfebrett på toppen av hodet på vei til å surfe

Drømmer du om å surfe, men har aldri kommet så langt? Kanskje tenker du at surfing helst er for de under 30 – og at det får bli med drømmen? Langt ifra! Bli med oss til Marokko, så kan du lære å surfe sammen med andre eventyrlystne voksne og samtidig ha det utrolig gøy.

Vi tilbringer uka ved et av Marokkos mest populære surfesteder, men vi har også lagt inn andre aktiviteter mellom øktene, slik at du får oppleve den marokkanske kulturen med hamam, fisketur, kameler og souker.

Turen passer både for nybegynnere og mer erfarne, vi har flere instruktører som fordeler seg etter nivå. Reis bort fra høstmørket og kast deg ut i det!

Helpensjon

Morgenyoga

Fisketur med lokale fiskere

Matlagingskurs

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer, 3 nistepakker og 7 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly t/r Oslo Lufthavn – Marrakech
 • Transport t/r Marrakech-Tamraght
 • 7 overnattinger
 • Alle måltider iht. program (helpensjon)
 • Alle utflukter og aktiviteter iht. program
 • Surfebrett m/ utstyr og våtdrakt
 • Lokalt vertskap/guider
 • Reiseleder fra Escape

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Transport og utflukter utover innholdet i programmet
 • Drikkevarer


Surfing.
Denne reisen er tilrettelagt for deg som har surfet lite til aldri i livet. Det er ingen aldersbegrensning på surfing, men du må være svømmedyktig.
Surfing kan være veldig slitsomt, men man tar selv pauser så ofte man ønsker, og det er lov å stå over en økt. Surfeøktene skjer i regi av surfeinstruktører som skal ivareta sikkerheten til deltakerne, men deltakelse foregår på eget ansvar. Alle aktiviteter foregår i regi av surfecampen, med surfeinstruktører, yogainstruktører, sjåfører, kokker og guider.

Overnatting på surfecamp. Rommene på campen er enkle – du kan bo i delt 4-mannsrom med toalett på gangen, dobbeltrom eller enkeltrom med privat wc. Dersom vi ikke fyller et helt delt rom kan man måtte dele rom med andre gjester på surfecampen.

Mat og drikke. Det er ikke vanlig å nyte alkohol i Marokko, så du får ikke kjøpt øl eller vin på restaurantene, med noen svært få unntak. Men det er mulig å kjøpe øl på campen der vi bor.

Klima og bagasje. Marokko har et behagelig og mildt klima og turen er lagt til en tid på året med behagelig temperatur. Det er gjerne mellom 15 og 25 grader, og lite nedbør. Solen gjør det varmt om dagen, men om kvelden vil det være kjøligere. Forslag til pakkeliste vil bli sendt ut nærmere avreise.

Lignende turer