Nyhet! Nordlys, elgsafari, grottekonsert – og Senja

Vintereventyr i Troms

Nordlys over vinterlandskap.

Om du tar turen nordover med oss i mørketida, venter det deg en spennende meny av ting å oppleve. Hør bare på dette: grottekonsert, elgsafari, samisk kultur, teselskap, vinsmaking, bålkos og nordlys. Troms er et perfekt utgangspunkt for vår lille opplevelsespakke av en tur i nord.

Vi drar i februar, når blåskjæret ligger over landskapet og det gnistrer i lune bål både inne og ute, og vi håper selvsagt at kveldshimmelen stiller med sitt eget lysshow også – nordlyset! Du får gå inn i reinflokken og mate dyrene, oppleve poetisk vakre Senja, gå inn i et ekte ishotell – og føle på sakral stemning på grottekonsert i fakkellys.

Fullpensjon

Mye inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 6 lunsjer og 6 middager inkludert

Vårt hotell på turen

Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård er et vakkert, over 100 år gammelt, historisk hotell med en unik atmosfære, god norsk tradisjonsmat og omsorgsfull service. Hotellet ligger vakkert og fredfullt til ved bredden av idylliske Målselva, på Rundhaug i Troms. Gjestegården er i seg selv en reise i norsk og internasjonal historie - mange store personligheter som keiser Wilhelm, kong Olav, kong Haakon, Sonja Henie og general Montgomery har gjestet hotellet. Gjestegården ble nylig restaurert og framstår i dag som klassisk og med moderne bekvemmeligheter.

Her har hvert rom sitt eget særpreg, og flere rom har sin egen historie om de berømte gjestene som har bodd på hotellet.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Oslo-Bardufoss t/r med SAS
  • 6 overnattinger ved Rundhaug Gjestegård
  • Alle måltider fom. lunsj dag 1 tom. frokost dag 7
  • Transport og aktiviteter iht. program
  • Lokalt vertskap og lokal guide

Dette er ikke inkludert

  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer herunder reise- og avbestillingsforsikring

Lignende turer