Safaridrømmer

Publisert: 5. januar 2021

The Big Five - redefinert

Sør-Afrika: Våkne til en god kopp kaffe i tussmørket før solen står opp, høre lydene fra fuglene som våkner, kjenne duften av dugget i gresset. Spenningen når man setter seg i safarijeepen for å reise ut på gamedrive. Hva venter bak neste sving?

Jeg bestemte meg for å definere min egen versjon av The Big Five...

1. Mat og drikke er ikke det samme som på storbyferie i Europa...

Tenk deg en frokost ute på savannen eller på elvebredden med gryntende flodhester som bakteppe, eller en middag under stjernehimmelen mens du hører hyenene i det fjerne. Etter middag kan du sitte rundt bålet eller i baren med et godt glass og fordøye dagens inntrykk.

2. Ta deg en dukkert...

Midt på dagen er det varmt i solen for både mennesker og dyr. Mange lodger har basseng med utsikt mot vannhull som tiltrekker seg tørste dyr. Vi kan love deg at boken du hadde tenkt å lese legges bort når en flokk elefanter kommer for å slukke tørsten.

3. I toppen av et tre

Ta med deg din kjære på en helt annerledes opplevelse: overnatting i en trehytte. Vi lover at den holder en annen standard enn den hytta du bygget i treet da du var liten. Dere har alle fasiliteter tilgjengelig.

4. Dette er ekte luksus for oss

Pause fra daglige rutiner. Puste. Hvem har ikke lyst til å oppleve noe annet etter ukevis med turer i nabolaget og hjemmekontor?

Hva med å planlegge for en helt unik familieferie hvor dere har en hel lodge for dere selv? Flere lodger har kun fire rom for inntil åtte personer hvor man har lodge og safaribil for seg selv.

1 av 9

2 av 9

3 av 9

4 av 9

5 av 9

6 av 9

The Big Five - redefinert 7 av 9

The Big Five - redefinert 8 av 9

The Big Five - redefinert 9 av 9

5. Glem BBC Wildlife. Glem Discovery Channel. Dette er ekte.

Barndommens drømmer og fantasier om Afrika blir til virkelighet når du sitter i safaribilen og skuer utover landskapet der varmedisen hildrer over savannen. Du ser sebraer og antiloper som går og gresser. En søvnig løveflokk som døser i skyggen. Giraffhoder som stikker frem mellom trekronene. Geparder som jakter. Nesehorn og elefantflokker som lusker av gårde, og silhuetten av en leopard i solnedgangen.

Dette er Afrika!

Escape Travel skreddersyr din drømmereise til Sør-Afrika

Vår jobb er å sørge for at du og ditt reisefølge får en ferie tilpasset deres ønsker og behov. En ferie som gir dere både avkobling – og tilkobling til nye inntrykk og opplevelser. Fortell oss om dine reisedrømmer, så lover vi å gi deg valuta for pengene– og mer av verden.

Reiseforslag Vi skreddersyr reiser for store og små familier, par og vennepar som virkelig ønsker seg en Afrika-opplevelse utenom det vanlige. Hva med å feire en 60- eller 70-årsjubilant neste år? Eller kanskje et sølvbryllup? Eller kanskje bare samle hele flokken for et opplevelsesrikt samvær på tvers av generasjoner? Vi hjelper deg!

Kombinasjoner Som ferierende med Escape Travel har du privilegiet av å kunne kombinere flere former for ferie på samme reise. For eksempel en eksklusiv safari kombinert med en avslappende strandferie på et privat resort. En storbyferie i kombinasjon med en eksklusiv togreise. Det er i grunnen bare fantasien som setter grenser.