En av de lekre lugarene på  MS Renoir på midtdekk og øvre dekk.
En av de lekre lugarene på MS Renoir på midtdekk og øvre dekk.

Dra på elvecruise med Croisi

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Hege Grue

Når du drar på elvecruise med en av båtene til Croisi, har du en førsteklasses opplevelse i vente. Her blir du tatt godt vare på!

CroisiEurope er et fransk familieeid selskap, og er i dag blant Europas største elvecruiserederi med både elvecruisebåter, flere kanalbåter og ett cruiseskip. Skipene er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken, og helpensjon om bord samt drikkevarer som vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker i baren (noen unntak) er inkludert.

Maten er virkelig i en klasse for seg. Dagen begynner med en rikholdig frokostbuffet, og du bør kanskje ikke spise altfor mye, for det venter deg en 3- eller 4-retters lunsj også. Lunsjen kan for eksempel se slik ut:

Fristet? Vel, om kvelden venter 4-retters middag også, og her kan du gjerne velge mellom flere hovedretter. Det er nydelig å kunne sitte i en lekker restaurant og få maten servert hver dag – godt å bli litt bortskjemt!

Alle lugarene er utvendige, og på enkelte av skipene har lugarene på øvre dekk en liten balkong. Så her kan alle nyte utsikt fra lugaren sin.

Ta gjerne med en god bok på elvecruise, med det er slett ikke sikkert du får tid til å lese så mye… Her er det spennende utflukter du kan være med på, hyggelige byer å gå i land i, og også aktiviteter om bord.

En stor fordel med elvecruise er at du bor på et flytende hotell, du får sett mange byer, landsbyer og vakker natur – og du trenger bare pakke ut av kofferten én gang.

Elvecruise passer for deg som vil se mye av det vakreste Europa kan by på, som vil ha det behagelig og stressfritt – og som elsker god mat og vin. Velkommen!

  • Croisi RENOIR elvecruise
  • MS-Van-Gogh-Rhone-Croisi
  • MS-Van-Gogh-Rhone-Croisi
  • Bassengområde
  • MS Symphonie
  • Seine Paris Renoir elvecruise
  • Croisi RENOIR elvecruise
  • MS Symphonie

Send forespørsel