Chablis. Én landsby. Én drue. Fire kvaliteter

Vintur til Chablis med Ingvild Tennfjord

Utsikt over Chablis

Hva gjør vinene fra Chablis så voldsomt populære? Smaken av dem treffer både ekspertene og nybegynnere. De kan drikkes unge og kan lagres. Duftene forandrer seg gjennom årene. Smakene vibrerer og lever. På denne turen tar vi et dypdykk i et område som virkelig utmerker seg. Vi smaker oss gjennom ulike kvaliteter og produsenter. Slik får du innblikk i at vinen er mer enn bare druen Chardonnay, men resultat av et samspill mellom jord, sol, luft og mennesker.

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist. På denne reisen vil hun lose deg rett inn i hjertet av hvite burgundere. Vi besøker produsenter i toppklasse. Koselige franske landsbyer. Men viktigst av alt lover Ingvild å gjøre deg til en langt bedre vinsmaker. Hennes humoristiske og tilgjengelige stil har vunnet et stort publikum.

På denne turen avslører Ingvild sine beste smaketriks, lærer deg å forstå Chablis’ ulike kvalitetsnivåer, gjenkjenne kvalitet og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Tennfjord er utdannet vinkelner og har Diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har utgitt åtte vinbøker, hvorav boken Skål! ble nominert til Brageprisen. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og hennes humoristiske formidlingsevne bidrar til at hun når stadig nye publikumsgrupper med sin entusiasme for vin.

Program

3 frokoster, 2 lunsjer og 3 middager inkludert

På restaurant i Chablis

Hostellerie des Clos

På besøk hos Domaine William Fèvre

På besøk hos Domaine William Fèvre

Clotilde Davenne

Clotilde, sittende i sin veteranbil

Klosteret i Domaine Laroche

Klosteret i Domaine Laroche

Dsc 7626
Laroche

Vårt hotell

Elegante Hostellerie de Clos, 4* er vårt hotell under oppholdet. Her er det alle muligheter til å senke skuldrene og bare nyte de neste dagene. Hotellet har kun 36 rom og en helt ideell beliggenhet for vårt opphold i Chablis. Det ligger i gangavstand til det meste og nær vinmarkene. Hotellets rom er fordelt i to bygninger, det tidligere Hospice de Chablis og La Résidence du Domaine. Rommene varierer i utforming og størrelse. Gode restauranter, en hyggelig vin- og coctailbar, et deilig SPA, privat patio – her er det lett å trives! Les mer her

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Paris t/r med SAS
 • Busstransport t/r flyplass og i følge program
 • Tre netter på 4* hotell inkludert frokost
 • Fire besøk hos utvalgte produsenter med smaking
 • Lunsj hos Clotilde Davenne m/viner
 • Picniclunsj hos Domaine William Fèvre m/viner
 • Velkomstmiddag på lokal restaurant med vinpakke 3 viner
 • Middag i hotellets restaurant
 • Avslutningsmiddag hos Domaine Laroche m/viner
 • Ingvild Tennfjords deltakelse og kurskonsept i følge program
 • Reiseleder fra Escape Travel


Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer, om ikke spesifisert som inkludert
 • Spa- og massasjebehandlinger

Flere vinreiser med Ingvild Tennfjord