Mauriske palasser, solfylte spanske byer – og heftig flamenco!

Elvecruise i Andalucía

Spain Square eller Plaza de España i Sevilla på den solfylte sommerdagen, Andalusia, Spania. Blomsterbed, broer og kanal i forgrunnen

Andalucías solmettede byer – fulle av historie og sjarm med mauriske palasser, elegante herskapshus, trange smug og torg med appelsintrær. Feiende flamenco og fine viner – og også noen skritt i Christofer Colombus sine fotspor. Denne reisen byr på det beste av Sør-Spania – bak badestrendene.

Ferden går på elven Guadalquivir, og du får god tid til å utforske Sevilla med sine verdensarvbygninger – her ligger skipet til kai i flere netter. Du kan velge om du vil være med på dagsutflukter til Cordoba og Granada, eller nyte livet på egen hånd i Sevilla. Vi seiler også nedover til Cadiz på Atlanterhavskysten, med sine gylne strender.

Her vil den historieinteresserte kunne fryde seg, den vinglade vil kose seg – og du får oppleve en litt annen side av nordmenns feriefarvorittland.

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat med lokale innslag ombord

Alle utflukter inkludert

Avreiser

 • 03.10.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 27.500,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Cathrine Asbjørnrød

  Skip: MS La Belle de Cadix

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

MS La Belle Cadix

Rangert 4 stjerner

MS Belle de Cadix

Rederi CroisiEurope
Byggeår 2005 , renovert 2010
Lengde 110 m
Antall dekk 3
Passasjerer 176

Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, fransk­inspirerte kjøkken. Om bord er det restaurant, salong med dansegulv, bar med liten terrasse, heis og soldekk. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj, hårtørrer, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng eller en smal dobbeltseng. Lugarene på alle tre dekk er like, med unntak av vinduene som er små og runde på nedre dekk, vanlige på midtdekk og store som kan åpnes (såkalt fransk balkong) på øvre dekk.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

Utfluktspakke

Inkludert

Alle utfluktene på dette cruiset er inkludert i turens pris.

Dag 2 Heldagstur til Cordoba med lunsj

Inkludert

Sevilla

Dag 3 Byvandring i Sevilla

Inkludert

Sevilla

Dag 4 Byrundtur i Jerez med hesteshow

Inkludert

Cadiz

Dag 4 Byvandring i Cadiz

Inkludert

Cadiz

Dag 5 Vinsmaking på Osbourne Bodega

Inkludert

El Puerto de Santa Maria

Dag 5 Besøk på en lokal hacienda

Inkludert

Isla Minima

Dag 6 Grenada og Alhambra palasset

Inkludert

Sevilla

Dag 7 Rabida klosteret og Christoffer Columbus skip

Inkludert

Sevilla

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Malaga-Oslo (pris på fly fra andre byer på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Seks netters cruise i utvendig lugar
 • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
 • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og viner fra vinlisten)
 • Utflukter ihht program
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Norsk reiseleder fra Oslo

Dette er ikke inkludert

 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tips varierer fra land til land. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar den siste kvelden, og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. Tips som kommer inn fordeles mellom alle ansatte om bord og settes stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene.
Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer