Sider i Hardanger, smaker i verdensklasse

Franske tilstander i Hardanger med Ingvild Tennfjord

Kvinne som smaker sider

Det er sjelden man opplever en revolusjon. Men det er akkurat slik vi kan beskrive kvalitetshevingen som skjer med norsk sider akkurat nå. Fra minimal produksjon beveger stadig flere nytenkende produsenter med internasjonale ambisjoner seg inn i en ny divisjon.

Vil du ta del i det? Da blir du med Ingvild Tennfjord på denne turen til Hardanger. Hun er blitt Norges mest leste vinjournalist nettopp fordi hun så levende klarer å formidle vin. Ingvild lover samtidig å gjøre deg til en langt bedre smaker i løpet av turen, så det kan bli en aldri så liten revolusjon for smaksløkene dine også. Ingvild viser deg hvordan, gir deg ledetrådene til å gjenkjenne kvalitet og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.

Tiden da man måtte reise til utlandet for å finne de beste dråpene er forbi. Nå kan du nyte smaker i verdensklasse i landets egen frukthage.

Hardangers toneangivende siderprodusenter

Hotel Ullensvang

Smaker i verdensklasse

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Program

2 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager inkludert

Vakre Hotel Ullensvang i Hardanger

Vakre Hotel Ullensvang i Hardanger

Lokale drikkevarer fra Aga Sideri

Lokale drikkevarer fra Aga Sideri

Kvinne studerer fargen til en sider

Sidersmaking på Åkre gård

Kvinne og mann smaker sider

Sidersmaking på Åkre gård

Mann med epletrær i Hardanger

Olav Bleie lager sider i Hardanger

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet skribent og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad.

Bli bedre kjent med Ingvild

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo-Bergen
  • Transport t/r Flesland flyplass-Hardanger
  • All lokal transport i Hardanger
  • 2 overnattinger på Hotel Ullensvang
  • Alle frokoster, 1 lunsj, 1 middag på hotellet
  • Festmiddag på Kvestad Sideri
  • Lunsj på Aga
  • Omvisning og sidersmaking hos fire anerkjente produsenter
  • Omvisning på Agatunet
  • Ingvild Tennfjords deltakelse og kurskonsept i følge program
  • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer til måltidene

Flere vinreiser med Ingvild Tennfjord