Nyhet! Gjennom jungel, storbyer og teplantasjer

Eventyrreise til Malaysia og Borneo

Liten orangutangbay klartrer i et tre.

Opp med hånden de som blir sjarmert i senk av Borneos oransje skapninger? Vi kan selvfølgelig ikke love noe, men sjansene er store for at vi får et møte med orangutangene på denne turen – og kanskje deres litt merkeligere slektning neseapen.

Malaysia er en smeltedigel av kulturer og religion, så forbered deg på mange inntrykk - og fantastisk mat! På Borneo skal vi bo med de lokale for en natt, vi skal besøke nasjonalparker og vi skal se Mount Kinabalu, Borneos høyeste fjell. Tid til litt sol og bad blir det også.

På fastlands-Malaysia skal vi oppdage Penang og Georgetown, teplantasjene i Cameron Highlands og Kuala Lumpur. Vi skal inn i storbyene og ut på landsbygda, vi skal opp i skyskrapere og gjennom teplantasjer. Dette blir en tur av de sjeldne – bli med oss på eventyr!

Opplev Borneos regnskog på nært hold

Bo med de lokale i et longhouse

Storbyen Kuala Lumpur

Gode hoteller

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

12 frokoster, 9 lunsjer, 1 nistepakke og 6 middager inkludert

Cameron highlands teplantasje

Teplantasjene i Cameron Highlands.

"Teplukker som samler blader på teplantasjen i Cameron Highlands, Malaysia"

Tebladene plukkes.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Flyreise t/r Oslo - Kuala Lumpur
  • Transport ifølge program, inkludert innenriks flyvninger mellom Kuala Lumpur, Kuching, Kota Kinabalu og tilbake til Kuala Lumpur
  • 12 hotellovernattinger og 1 overnatting i sovesal i "longhouse" (se program)
  • Måltider iht. program
  • Utflukter, aktiviteter og inngangspenger iht. program
  • Engelsktalende lokale guider
  • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Tips til guide, sjåfør, hoteller og restauranter
  • Drikke til måltider

HOTELLER

Kuala Lumpur: Dorsett KL
Kuching: Grand Magherita
Bitang Ai: Sovesal i "longhouse"
Kota Kinabalu: Nexus Resort
Penang: Areca Penang
Cameron Highlands: Strawberry Park Resort

Med forbehold om bytte til tilsvarende hoteller ved evt. overbooking eller andre problemer som kan oppstå utenfor Escape Travel sin kontroll.

Legg merke til at vi ved besøket i Bitang Ai bor i sovesaler. Med unntak av denne natten, bor vi på flotte hoteller med god standard i enten dobbelt- eller enkeltrom.

PASS OG VISUM

For innreise til Malaysia kreves pass som er gyldig i seks måneder etter innreise. For opphold utover tre måneder må norske statsborgere søke visum, og visum er derfor ikke nødvendig for denne reisen. Per januar 2024 må et digitalt innreiseskjema fylles ut før ankomst, men dette kommer vi tilbake til før avreise.

Ved reiser til Borneo (delstatene Sabah og Sarawak) må man få passet stemplet her ved både innreise, utreise og reiser mellom de to delstatene. Innreisestemplene som utstedes ved grensekontroll i Sabah og Sarawak er gyldig like lenge som du har lovlig opphold i Malaysia.

Lignende turer