Nyttår i et magisk vinterland

Svalbard - Nordlys, snøscooter og hundespann

Arktisk vinter i sør Spitsbergen

Klar for en annerledes nyttårsfeiring? Det får du på Svalbard! Uendelige, snødekte og stille vidder, med stjernehimmel, måneskinn og nordlys som lyser opp det trolske landskapet. Mellom 14. november og 29. januar er det polarnatt på Svalbard. Det betyr at øya uten sollys døgnet rundt, men månen skinner gjerne så sterkt at lyset kaster skygger i snøen. I mørketiden er det dessuten dobbelt så stor sjanse for å se nordlyset!

Vi skal på nordlyssafari og hundesledetur, og vi skal nyte den stemningsfulle mørketiden med gode måltider - gled deg litt ekstra til femretters festmiddag på nyttårsaften. 🎉

NB! Fra 1.september 2022 må norske statsborgere ha gyldig pass eller nasjonalt ID-kort for å besøke Svalbard. Førerkort og bankkort vil ikke lenger bli akseptert.

Høydepunkter

Program

3 frokoster, 1 lunsj og 3 middager inkludert

Rangert 4 stjerner

Funken Lodge

Funken Lodge er et trivelig og stemningsfullt boutique hotell, som ligger på Haugen med utsikt over Longyearbyen. På hotellet finner du både restaurant, bar og en vinkjeller, og det tar snaue 20 minutter å spasere ned til sentrum. Det finnes 88 rom og suiter, dobbeltrommene er 18m² store og enkeltrommene 16m². Rommene har kaffemaskin, TV, tøfler og badekåpe, og det er mulig å låne strykejern/strykebrett. På badet er det dusj og hårføner. Gratis trådløst internett. Du kan lese mer om hotellet her.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Flyreise Oslo – Longyearbyen med SAS, retur til Oslo med Norwegian
 • 3 netter på Funken Lodge med frokost
 • 1 lunsj
 • Nordlysaften på Camp Barentz med middag og fri drikke
 • Kulturhistorisk møte med Longyearbyen, sightseeing
 • Hundekjøring inkl. nødvendig utstyr
 • 1 middag på Kroa
 • Snøscootertur, inkludert nødvendig utstyr
 • Femretters nyttårsbankett med to glass bobler
 • All transport iht. programmet
 • Erfarne guider med nødvendig sikkerhetsutstyr
 • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke til måltidene unntatt der det er nevnt i programmet

Avbestillingsvilkår for denne reisen Grunnet spesielle bestemmelser med våre underleverandører, gjelder avvikende avbestillingsgebyrer for denne reisen:
Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person
Fra og med 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
Fra og med 65 til 45 dager før avreise: 50% av reisens pris
Fra og med 45 dager (mot normalt 36 dager) og fram til avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon.

Når du melder deg på denne reisen bekrefter du at du har lest og akseptert de vilkår som framkommer i dette punkt samt våre generelle reisevilkår.

NB! Fra 1.september 2022 kan ikke norske statsborgere lenger besøke Svalbard uten gyldig pass eller nasjonalt ID-kort.

Utstyr Gode og varme fjellsko og varme friluftsklær er viktig. Til hundekjøring og scootertur får du utdelt varmedress, votter, varme støvler og lue/hjelm, men det anbefales i tillegg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. Forslag til pakkeliste blir sendt ut nærmere avreise.

Lokalguide På Svalbard er det et internasjonalt miljø og det er guider av ulike nasjonaliteter. Guiding kan foregå på norsk, men også på skandinavisk eller engelsk.

Forbehold. Med tanke på de spesielle arktiske værforholdene på Svalbard, må vi forbeholde oss retten til å kunne endre programmet underveis hvis værforholdene tilsier det.

Lignende turer