Nes Gard ved Lusterfjorden

Fotturer og nasjonalromantikk i Sogn

Utsikt mot fjellet Molden.

Innerst i Sognefjorden med nær beliggenhet til de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, ligger Nes Gard, en gjestegård med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Med Nes Gard som base for spreke fotturer skal vi nyte gårdens særpregede og hyggelige miljø, deres personlig service og gode matopplevelser. Det er vel ikke hver dag du kan innta morgenkaffen på badebrygga og nyt utsikten til et av Norges største fossefall?

Fem dager ved vakre Lusterfjorden i Sogn, med vakre fotturer, lokalkultur og historie, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris. Har du råd til å si nei?

Turmulighetene er mange, og vi har valgt ut tre av de flotteste områdene og turene – Molden, Mørkrisdalen og Jostedalen.

Helpensjon

Høydepunkter

Avreiser

18.08.2021
5 dager

Utsolgt

15.09.2021
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 6.990,-

Program

4 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • 3 fotturer med lokal guide i følge program
  • 4 netter i delt dobbeltrom Nes Gard, romkategori standard
  • Helpensjon, med frokostbuffet, 3 retters middager og nistepakke (husk termos)
  • Festmiddag siste kvelden med aperitiff før maten
  • Ølsmaking med lokalt øl
  • Lokal transport i henhold til program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Reisen til/fra Nes Gard (transport fra/til Sogndal kan bestilles for 150 kr per vei)
  • Drikkevarer til måltidene

Vanskelighetsgrad: Lett. Turene er beregnet til 4-5 timers gangtid, med en del opp- og nedstigninger. Du må være vant til å ferdes i ulendt terreng.

Vertskap og guide. Det følger ikke med reiseleder fra Escape, men vertskapet på Nes sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet. Den lokale guiden ivaretar din sikkerhet på fotturene og vil sørge for at du får med deg lokalhistorien også. Reis gjerne alene, på aktiv ferie blir man fort sammensveiset.

Overnatting. Vi bor 4 netter på deilige Nes Gard, romkategori standard. Alle rommene er forskjellige. Ønsker du enkeltrom, kan du velge mellom enkeltrom med privat bad, eller enkeltrom i litt større leilighet, med delt stue og delt bad. Du kan lese mer om stedet her.

Lignende turer