Nes Gard ved Lusterfjorden

Fotturer og nasjonalromantikk i Sogn

Svarthiller og utsikt fra Molden i nydelig vær

Innerst i Sognefjorden med nær beliggenhet til de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, ligger Nes Gard, en gjestegård med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Med Nes Gard som base for spreke fotturer skal vi nyte gårdens særpregede og hyggelige miljø, deres personlig service og gode matopplevelser. Det er vel ikke hver dag du kan innta morgenkaffen på badebrygga og nyt utsikten til et av Norges største fossefall?

Fem dager ved vakre Lusterfjorden i Sogn, med vakre fotturer, lokalkultur og historie, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris. Har du råd til å si nei?

Turmulighetene er mange, og vi har valgt ut tre av de flotteste områdene og turene – Molden, Mørkrisdalen og Jostedalen.

Alle måltider inkludert

Nes Gard er en favoritt blant gjestene våre

Høydepunkter

Vårt overnattingssted

Nes Gard

Nes Gard er en gjestegård med et unikt miljø. Det er 8. generasjon som nå driver gården, hvor de tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra rundt 1850 bygget om og restaurert. Alle rom har forskjellig interiør, noen har også egen balkong eller terrasse.

Nede ved fjorden er det en hyggelig brygge og et naust. Over naustet var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom og festsal, med et rustikt miljø og vakker utsikt. Hagen oppe ved gårdstunet innbyr til å slappe av og nyte omgivelsene, og i det gamle grisefjøset er det nå bygget en vinbar.

Du kan lese mer om stedet her.

Avreiser

26.06.2022
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 7.400,-
07.08.2022
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 7.400,-
28.08.2022
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 7.400,-

Program

4 frokoster, 3 nistepakker og 4 middager inkludert

Hjerte på dør

Velkommen til Nes Gard. Nes Gard

Frokost i hagen

Frokost i hagen. Nes Gard

Utsikt fra Molden mot Lustrafjorden

Utsikt fra Molden mot Lustrafjorden. Nes Gard

Grønt landskap med Bergsetbreen i bakgrunnen

Grønt landskap med Bergsetbreen i bakgrunnen. Nes Gard

Røde gårdsbygg

Takk for oss Nes Gard! Nes Gard

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • 4 netter i delt dobbeltrom Nes Gard, romkategori standard
  • Helpensjon med frokostbuffet, treretters middager og nistepakke (husk termos)
  • 3 fotturer med lokal guide iht. program
  • Ølsmaking med lokalt øl
  • Lokal transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Reisen til/fra Nes Gard (transport fra/til Sogndal kan bestilles)
  • Drikkevarer til måltidene

Vanskelighetsgrad: Middels. Turene er beregnet til 4-5 timers gangtid, med en del opp- og nedstigninger. Du må være vant til å ferdes i ulendt terreng.

Ankom når du vil med egen bil eller nyt turen om bord på Sogneekspressen. Med privat bil fra Oslo S til Nes Gard bruker du ca 5,5 timer. Sogneekspressen fra Oslo tar ca 6,5 timer. Velger du buss, kan du bestille henting i Sogndal.

Vertskap, guide og yogainstruktør

Vertskapet ved Nes Gard sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet. Lokal guide er med på alle dagsutflukter, og Sunniva er ansvarlig for yogaundervisningen.

Overnatting

Vi bor 4 netter på fantastiske Nes Gard, romkategori standard. Alle rommene er forskjellige, med sin helt egne sjarm. Ønsker du enkeltrom kan du velge mellom enkeltrom med privat bad, eller enkeltrom i en litt større leilighet. Sistnevnte deler bad med ett annet enkeltrom, og har en hyggelig stue man kan benytte.

Utstyr

Til vandreturene må du ha gode sko med god såle, enten fjellstøvler eller gode hiking sko. Husk å ta med deg dagstursekk og en termos, termosen kan du fylle på morgenen slik at du får med deg varm drikke på dagens utflukt.

Lignende turer