Med idylliske Støtt Brygge som base

Helgelandskysten - Opplevelser i havgapet

Støtt Brygge med kyst og båthus

En øy med 19 fastboende og eventyrlig natur. Et gammelt handelssted som har fått nytt liv og et vertskap så hyggelig at det føles som å komme hjem. Det er Støtt Brygge.

Støtt ligger helt nord på Helgelandskysten – som vi tør påstå kan hevde seg i verdenstoppen av vakre kystlinjer. Dette er den perfekte basen for en opplevelsesrik uke, samtidig som du kan senke skuldrene - her er det bare å legge fra seg hverdagsstresset. Støtt Brygge ble i 2022 medlem av De Historiske, en unik medlemsorganisasjon bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder.

Du bor i herskapelige omgivelser med historisk sus, du får kortreiste måltider fra havet – tilberedt så det tilfredsstiller selv den mest kresne gourmetgane, og ikke minst får du nyte naturen. Det klare vannet, de kritthvite strendene, midtnattsolen, måkeskrik og den friske sjøluften, dette er norsk natur på sitt aller beste.

Opplev også Myken og Svartisen

Innholdsrikt program med mye inkludert

Fantastisk mat av lokale råvarer

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 2 lunsjer, 1 nistepakke og 5 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo-Bodø med Norwegian
  • Hurtigbåt og flyplasstransport t/r Bodø-Støtt
  • 5 overnattinger ved Støtt brygge
  • Måltider iht. program
  • Opplevelser og transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer, herunder reise- og avbestillingsforsikring

Vertskap og guide

Vertskapet ved Støtt Brygge sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Overnatting og romkategori

Vi bor 5 netter på fantastiske Støtt Brygge, med standard romkategori. Du kan lese mer om stedet her. Rommene er ulike, og vi fordeler oss i Bakeriet, Rorbua Sør og Rorbua Nord. I Bakeriet har rommene egne bad. I Rorbua Sør deler fire rom to bad, og i Rorbua Nord deler tre rom ett bad. Rorbuene har i tillegg hyggelig felles stue.

Måltider

Noen lunsjer er inkludert, og det blir servert treretters middag hver dag. Støtt Brygge er kjent for sitt fantastiske kjøkken, her kan du derfor glede deg til lokale råvarer tilberedt på beste måte - hver eneste dag.

Er du vegetarianer eller har matintoleranser det må tas hensyn til, må dette oppgis ved påmelding.

Forbehold

Vi gjør oppmerksom på at dagsprogrammet kan endres etter værforhold. Spesielt turene til Myken og Svartisen er værutsatte, og her kan vi måtte gjøre om rekkefølgen på programmet for å tilpasse oss været. Hvis været ikke er med oss finner vi alternative aktiviteter - dette er heldigvis et område som har mye å by på!

Lignende turer