En tidsreise i spansk vin

Rioja og San Sebastian med Ingvild Tennfjord

Rader med vin korker

Rioja er et av vinverdenens ikoniske områder. Historien bak vinene i verdensklasse er både overraskende og spennende.

På denne turen skal du lære mer om hvordan historien skapte den tradisjonelle Rioja-stilen, og hvordan den nå er i rivende utvikling og endring. Bli med og smak hvordan vinene har forandret seg gjennom tiden – og ikke minst hvorfor det har vært nødvendig.

Ingvild Tennfjord er blitt Norges mest leste vinjournalist nettopp fordi hun så levende klarer å formidle vin. På denne reisen loser hun deg rett inn i hjertet av Rioja – stedet som har forført så mange. Det som skiller denne turen fra andre er at Ingvild samtidig lover å gjøre deg til en langt bedre vinsmaker. Hun avslører sine beste smaketriks, viser deg ledetrådene til å gjenkjenne kvalitet, og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.

Nå venter viner i verdensklasse, et kjøkken som inspirerer utover landegrensene og en uforglemmelig tur.

Riojas toneangivende vinprodusenter

San Sebastian - kjent for sin gastronomi

Ingvild Tennfjords kurskonsept

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet skribent og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad.

Bli bedre kjent med Ingvild

Program

3 frokoster, 1 lunsj og 3 middager inkludert

Ingvild tennfjord 12 agnetebrun2018

Skål fra Ingvild!

Trefat for vin, i La Rioja (Spania)

Trefat for vin, i La Rioja

Istock 000013532354 rioja spania
Utsikt over San Sebastian-bukten, baskiske provinser, Spania. Sammensatt bilde

Utsikt over San Sebastian-bukten.

Spanske Tapas, eller, i Baskerland, Pintxos, uttales “Pinchos” i foodie-hovedstaden i Spania, San Sebastian, på en bar i Mercado La Brexta-matmarkedet. På venstre side, blekksprut salat og grønnsaker, og til høyre, Green Pepper fylt med kjøtt.

Spansk tapas - en fryd for smaksløkene.

Våre hotell på turen

Hotel Villa de Laguardia

Hotel Villa de Laguardia er beliggende ved foten av landsbyen Laguardia, i Rioja Alavesa. I en setting omringet av vinmarker er hotellet designet og innredet med tanke på å tilby deg et avslappende opphold. Hotellet har 84 rom, et deilig spa med vin- og olivenoljebehandlinger (bør forhåndsbestilles), restaurant, og med en service som gjør at du raskt føler deg som hjemme. Hotellet har et eget» vinhjørne» naturligvis med viner fra området.

Hotel Silken Amara Plaza

Hotel Silken Amara Plaza i San Sebastian er et moderne bygg restaurert av arkitekten Peña Ganchegui. Eksteriøret står i kontrast til interiøret som harmonerer med byens eleganse. Hotellet er beliggende ved starten av en 25 minutters lang spasertur gjennom byen som leder hele veien til bukten La Concha og gamleby-området. Hotellet har vektlagt å gi sine gjester en kunstopplevelse gjennom verker av mange kjente kunstnere, i hovedsak spanske.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Oslo–Bilbao t/r med KLM
  • Busstransport t/r flyplass og lokal transport iflg program
  • Tre netter på 4* hotell inkludert frokost
  • 3 besøk hos anerkjente vinprodusenter med vinsmaking på «øverste hylle»
  • Vingårdslunsj Bodegas Contino med bodegaens viner
  • 1 middag hos Bodegas Cvne med bodegaens viner
  • 1 middag på hotellet i Laguardia med vin inkludert
  • 1 middag i San Sebastian med vin inkludert
  • Guidet tur i gamlebyen og besøk på gastronomisk herreklubb i San Sebastian
  • Ingvild Tennfjords deltakelse og kurskonsept ifølge program
  • Reiseleder fra Escape Travel


Dette er ikke inkludert

  • Avbestillings- og reiseforsikring
  • Drikkevarer utover det som er inkludert til maten




Flere vinturer med Ingvild Tennfjord