Vincruise på Rhône med Geir Salvesen

Avignon-broen med Popes Palace i Provence, Frankrike

Burgund, Tain L'Hermitage og Châteauneuf-du-Pape - på denne turen skal vi besøke byene bak etikettene på vinflaskene, vi skal smake på vin og lære mye om vin. Våre vineksperter Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti tar oss med på vingårder det ikke er lett å få innpass hos ellers, og de vil også holde vinsmakinger om bord og dele sin kunnskap med oss.

Tenk å sitte en stjerneklar kveld på dekk og nyte det samme synet som inspirerte Vincent van Gogh til å male «Stjernenatt over Rhône», mens du nipper til et glass med kortreist vin. Eller rusle en morgentur i vinmarkene med lav høstsol - det er reiseminner å ta med hjem!

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat ombord

Utflukter og vinsmakinger inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Ferdigdekkede bord i resturanten ombord på MS Camargue

Rangert 4plus stjerner

MS Camargue

Rederi CroisiEurope
Byggeår 1995 (totalrenovert 2017)
Lengde 110 m
Antall dekk 2
Passasjerer 104

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, souvenirbutikk og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly Bergen/Stavanger/Oslo–Lyon/Montpellier–Bergen/Stavanger/Oslo
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Seks netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer (se eget punkt om drikkepakke)
  • Fem utflukter inkludert
  • Underholdning i salongen
  • Utflukter og vinsmakinger iht program
  • Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti med som reiseledere fra Norge

Dette er ikke inkludert

• Tips til besetning, lokale guider og sjåfører

• Avbestillings- og reiseforsikring

DRIKKEPAKKE
En vinpakke med spesielt utvalgte kvalitetsviner til alle lunsjene (buffet) og middagene (4 retter) om bord er inkludert i prisen. Du vil da bli servert ett glass av nøye utvalgte, lokale kvalitetsviner til forrett og hovedrett. Det er også mulig å bestille vin fra vinlisten om bord, hvis man heller ønsker det (ikke inkludert). Vann, vin, øl, juice og kaffe (ikke champagne og vin fra vinlisten) er også inkludert.

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer