Cruise med reiseleder

DE STØRSTE OPPLEVELSENE FÅR DU PÅ CRUISE

Velkommen til vår cruiseside! Her vil du finne en oversikt over alle våre spennende cruisereiser med reiseleder.

CRUISEOPPLEVELSER FOR DE FLESTE
Flere og flere har de senere årene fått opp øynene for cruise som en avslappende og opplevelsesrik ferieform. På et cruise kan du oppleve hele verden mens du pakker ut en gang og forflytter deg fra den ene destinasjonen til den andre. På turen får du utsøkte måltider av høy standard og fantastisk underholdning både på land og om bord. Det er også enkelt å legge reisebudsjettet for et cruise. Her er nemlig det meste inkludert.

REISELEDERSERVICE
Å reise på en gruppereise er både forutsigbart og trygt. Våre meget erfarne reiseledere vil stå klare til å ta imot deg og guide deg trygt og stødig rundt på ditt drømmecruise. Vi skreddersyr våre gruppereiser slik at du skal slippe å tenke – og bare nyte.

Generasjonsreiser, runde dager eller familiecruise?
Det finnes et rederi som passer for alle, og våre reiser kan fint kombineres med et opphold på land, i forkant eller etterkant av reisen. Om man ønsker å delta med gruppen eller ønsker å være på egenhånd er helt opp til deg selv, vi er der for deg uansett.

Mange velger å feire store runde dager på cruise, nettopp fordi det meste er inkludert, man er sammen om opplevelsene og det finnes underholdning for alle generasjoner i familien.

SKIPSBESØK
Bli med oss på skipsbesøk! Hver sesong når cruiseskipene seiler langs vår vakre kyst får vi muligheten til å invitere med gjester om bord. 2020-sesongen har blitt litt spesiell, men den beste muligheten for å vite når 2021-sesongen slippes for påmelding, er ved å melde seg på vårt nyhetsbrev.

Reisekalender

Januar 2023

Mars 2023

Juni 2023

Oktober 2023

November 2023

Desember 2023

Februar 2024

Mars 2024

September 2024