Reiser for seniorklubber, lag og foreninger

En gruppe reisende smiler mot kamera ombord på en stor båt som ligger i havnen

Vi er her for dere! Escape Travel er en av Norges største turoperatører. Hos oss møter du erfarne, bereiste og kunnskapsrike produsenter som skreddersyr reiser tilpasset din gruppe. Gjennom mange år har vi laget populære turer for seniorlag, foreninger og klubber.

Ditt valg – vår service!
– Skreddersydde tilbud tilpasset foreningens ønsker
– Flyforbindelse fra de fleste byer i Norge
– Egen nettside for deres medlemmer med presentasjon av reisen, påmelding m.m.
– Håndtering av påmelding
– Fakturering mot alle medlemmer
– Utsendelse av reisedokumenter til hele gruppen
– Reisevante og kunnskapsrike reiseledere
– Høy kvalitet på opphold og innhold
– Personlig presentasjon av turer på medlemsmøter
– Egen kontaktperson hos Escape Travel

Mangfold av reiser. Vi har et godt og variert reisetilbud både til lands og til vanns, i og utenfor Europa, og vårt Norges-tilbud er stort. Se våre nettsider for mange og varierte cruise og elvecruise, temareiser som kultur- og operaturer, mat- og vinturer eller aktive turer. Her er garantert noe for enhver smak. Kanskje en av våre turer passer for dere akkurat slik den er - eller kanskje du ønsker at vi skal lage noe som ligner? Vi har dyktige og bereiste turskreddere som tilpasser reisene etter deres ønsker og behov.

Kontakt oss for en uforpliktende reiseprat - sammen finner vi drømmereisen. Du treffer oss på telefon 24149400 alle hverdager kl. 10.00-14.00. Eller send oss en e-post: post@escape.no.

Har du lyst til å høre mer? Se vårt webinar her

I denne sendingen av Escape live forteller Vera, Cecilie og Irene om reisene vi skreddersyr og hva du bør tenke på når du arrangerer en reise for ditt lag eller forening.

Les mer om turene våre på Escapes reiseblogg