Reiser for klubber, lag og foreninger

Rouen (Seine-Maritime, Haute-Normandie, Frankrike) - Domstolen for eldgamle bar - restaurant om kvelden

Hvem er Escape Travel: Vi er en av Norges største turoperatører med rutefly i inn- og utland. Vi har kontor på Helsfyr i Oslo og er et reisevarehus med erfarne, bereiste og kunnskapsrike produsenter som skreddersyr reiser tilpasset ulike grupper. Gjennom mange år har vi laget populære turer for vinklubber, kor og korps, seniorlag, interessegrupper m.m. Escape Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Våre produkter: Vi har et godt og variert reisetilbud både til lands og til vanns, i og utenfor Europa. Mange og varierte cruise og elvecruise, temareiser som kultur- og operaturer, vinturer, fotturer eller norgesturer: Her er garantert noe for enhver smak. Ta gjerne en kikk på de ulike reisetilbudene. Kanskje noen ferdige pakker passer for dere, eller du ønsker vi skal lage noe som ligner…!

Dette tilbyr Escape:
– Skreddersydde tilbud tilpasset foreningens ønsker
– Flyforbindelse fra de fleste byer i Norge
– Håndtering av påmelding
– Fakturering mot alle medlemmer
– Utsendelse av reisedokumenter til hele gruppen
– Reisevante og kunnskapsrike reiseledere
– Høy kvalitet på både opphold og innhold
– Personlig presentasjon av turer på medlemsmøter
– Egen nettside for deres medlemmer med presentasjon av reiser, påmelding m.m.
– Egen kontaktperson hos Escape Travel

Turforslag: Vi har dyktige og bereiste turskreddere som tilpasser reiser etter deres ønsker og behov. Under finnes et utvalg av ulike reiser både til lands og vil vanns. Dere har følgende muligheter:
1. Dere velger én eller flere avganger listet opp under, der både tidspunkt, pris og program er i henhold til deres ønsker (med forbehold om ledig plass når dere forespør).
2. Dere finner turen, men ønsker et annet tidspunkt.
3. Inspirert av forslagene under, men ønsker at vi lager et helt nytt program for dere.

Vi har også samlet en rekke flotte Norgesturer på en egen side. Ta gjerne en kikk inn her og se om noe kan være av interesse.

Uansett hva som frister, ta kontakt med oss på e-post eller telefon så finner vi den beste løsningen for dere.

Påmelding: Når vi har blitt enige om en eller flere turer, kan vi opprette en lignende side kun for deres medlemmer. Her kan man enkelt gå inn å finne ønsket avreise, bestille og få tilsendt alle nødvendige dokumenter og informasjon fra oss. På den måten administreres alt via denne nettsiden og Escape vil holde dere løpende oppdatert på antall og navn.

Alternativt håndterer turleder alt av påmelding og innbetaling fra medlemmene, og vi sender en samlefaktura og reisedokumenter samlet til ansvarlig.

Ditt valg – vår service!

Vi er her for dere: Vi har turskreddere og cruisespesialister i våre lokaler på Helsfyr i Oslo og hører gjerne fra deg. Har du spørsmål kan du kontakte Anja eller Ivar – de kan det meste om cruise/elvecruise og bistår gjerne med råd og tips. Vi har telefontid mandag til fredag fra 10.00 – 14.00 på 24 14 94 00