Nes Gard ved Lusterfjorden

Gårdsopphold og kulturperler i Sogn

Hvitt hus og hagen på Nes Gard med utsikt mot fjord

Vi er så glade for å ha funnet dette stedet å tilby gjestene våre! Nes Gard ligger innerst i Sognefjorden, nær de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen. Gården har tilhørt samme familie i sju generasjoner, og gårdstunet fra rundt 1850 har både historie, sjarm og sjel.

Nå er Nes blitt gjestegård – med et stort og varmt hjerte. Her kan du drikke morgenkaffen på badebrygga og nyte panoramautsikten over Lusterfjorden og Feigumfossen - et av Norges største fossefall. Vi tilbyr en miniuke her, med fullspekket program, lokalkultur og historie, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris.

Helpensjon

Gode tilbakemeldinger fra gjestene våre

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Vårt overnattingssted

Nes Gard

Nes Gard er en gjestegård med et unikt miljø. Det er 8. generasjon som nå driver gården, hvor de tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra rundt 1850 bygget om og restaurert. Alle rom har forskjellig interiør, noen har også egen balkong eller terrasse.

Nede ved fjorden er det en hyggelig brygge og et naust. Over naustet var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom og festsal, med et rustikt miljø og vakker utsikt. Hagen oppe ved gårdstunet innbyr til å slappe av og nyte omgivelsene, og i det gamle grisefjøset er det nå bygget en vinbar.

Du kan lese mer om stedet her.

Program

4 frokoster, 3 nistepakker og 4 middager inkludert

Pent interiør på Nes Gard

Pent interiør på Nes Gard - velkommen inn!

Vakre omgivelser rundt Nes Gard

Vakre omgivelser rundt Nes Gard.

Kirke med utsikt over fjord

Urnes stavkirke.

Rødt naust ved fjord

Naustet på Nes Gard - idyllisk!

Bærekraftige valg på denne turen:

Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

Nes gard er et familiedrevet overnattingssted, nå eid av 7. generasjon. Gårdstunet fra ca. 1850 er restaurert, og bevarer historien til det sjarmerende stedet.

Fokus på kortreist mat. Det meste av frukt og grønt som serveres på Nes gard er produsert på Bøtun Gård. Kjøkkenet på Nes gard lager alt syltetøy selv, med bær fra lokale leverandører i Gaupne.

Nes gard fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv, ved å benytte lokale produsenter.

Transport. Til Nes gard kan man ankomme med rutebuss til Sogndal, og bli hentet der. På den måten senker man utslippene på transporten.

Nes gard samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.


Lurer du på hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel? Her kan du lese mer: Bærekraft i Escape Travel – Escape Travel

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • 4 netter på Nes Gard i standard rom
  • Helpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 5, se punkt om «måltider»
  • Tre dagsutflukter til Lusterfjorden, Jostedalsbreen og Fjærland
  • Ølsmaking som beskrevet i programmet
  • Lokal guide og transport i forbindelse med utfluktene

Dette er ikke inkludert

  • Reisen til/fra Nes Gard
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer til måltidene

Overnatting

Vi bor 4 netter på deilige Nes Gard, romkategori standard. Alle rom er forskjellige. Du kan lese mer om stedet her.

Vertskap og guide

Vertskapet ved Nes Gard sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Reise

På denne reisen kommer du deg til og fra startstedet selv. Vær oppmerksom på at det er den reisendes ansvar å møte på avtalt sted og til avtalt tid for videre transport og/eller program med gruppen. Eventuelle forsinkelser eller uteblivelse fra kundens side gir ikke rett til prisavslag eller erstatning for tapt arrangement, det være seg for hele eller deler av programmet.

Måltider

Det blir servert en innbydende frokostbuffet hver dag. Lunsjen er i form av en nistepakke som du selv smører under frokostbuffeen og tar med på utflukten. Husk å ta med deg en termos, denne kan du fylle på morgenen slik at du får med deg varm drikke på dagens utflukt. På kvelden serveres en treretters middag med kaffe/te.

Krav til deltakere

Vi skal bevege oss litt til fots på denne turen, så normalt god helse er en forutsetning for å delta. Det er ikke snakk om lange og krevende turer, men ta uansett med godt skotøy!


Lignende turer