Nes Gard ved Lusterfjorden

Gårdsopphold og kulturperler i Sogn

20150929 h6a4834 1

Vi er så glade for å ha funnet dette stedet å tilby gjestene våre! Nes Gard ligger innerst i Sognefjorden, nær de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen. Gården har tilhørt samme familie i sju generasjoner, og gårdstunet fra rundt 1850 har både historie, sjarm og sjel.

Nå er Nes blitt gjestegård – med et stort og varmt hjerte. Her kan du drikke morgenkaffen på badebrygga og nyte panoramautsikten over Lusterfjorden og Feigumfossen - et av Norges største fossefall. Vi tilbyr en miniuke her, med fullspekket program, lokalkultur og historie, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris.

Helpensjon

Gode tilbakemeldinger fra gjestene våre

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 3 nistepakker og 4 middager inkludert

Frokost i hagen

Frokost i hagen på Nes Gard.

Kirke med utsikt over fjord

Urnes stavkirke.

Rødt naust ved fjord

Naustet på Nes Gard - idyllisk!

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • 4 netter på Nes Gard i standard rom
  • Helpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 5, se punkt om «måltider»
  • Tre dagsutflukter til Lusterfjorden, Jostedalsbreen og Fjærland
  • Ølsmaking med lokal ølprodusent som beskrevet i programmet
  • Lokal guide og transport i forbindelse med utfluktene

Dette er ikke inkludert

  • Reisen til/fra Nes Gard
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer til måltidene

Overnatting

Vi bor 4 netter på deilige Nes Gard, romkategori standard. Alle rom er forskjellige. Du kan lese mer om stedet her.

Vertskap og guide

Vertskapet ved Nes Gard sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Reise

På denne reisen kommer du deg til og fra startstedet selv. Vær oppmerksom på at det er den reisendes ansvar å møte på avtalt sted og til avtalt tid for videre transport og/eller program med gruppen. Eventuelle forsinkelser eller uteblivelse fra kundens side gir ikke rett til prisavslag eller erstatning for tapt arrangement, det være seg for hele eller deler av programmet.

Måltider

Det blir servert en innbydende frokostbuffet hver dag. Lunsjen er i form av en nistepakke som du selv smører under frokostbuffeen og tar med på utflukten. Husk å ta med deg en termos, denne kan du fylle på morgenen slik at du får med deg varm drikke på dagens utflukt. På kvelden serveres en treretters middag med kaffe/te.

Krav til deltakere

Vi skal bevege oss litt til fots på denne turen, så normalt god helse er en forutsetning for å delta. Det er ikke snakk om lange og krevende turer, men ta uansett med godt skotøy!

Lignende turer