Vandretur langs pilegrimsveier i Toscana

/ Nytelsestur og fottur i det ukjente Toscana

Den sørlige delen av Toscana i Italia er som en liten skattkiste. Eller, la oss heller kalle det et stort, grønt og bugnende skattkammer! Her er noe av det du kan glede deg til:

  • Fotturer i bølgende landskap av grønne åser, olivenlunder og vinmarker.
  • Besøk på vinslott med vinsmaking og lunsj på slottsplassen.
  • Økologisk tapaslunsj på Marcos vingård, med deilig svømmebasseng.
  • Pitigliano, den utrolige landsbyen som ser ut som den vokser rett ut av fjellet.
  • Ekte, italiensk landsbyliv.

Vi skal ta for oss av opplevelser, smaker og dufter i en uforglemmelig uke mens vi vandrer den vakre ruten langs pilegrimsveier mellom landsbyene Montalcino og Sovana. Denne delen av Toscana er den minst kjente blant turister, så her får du virkelig ta pulsen på det genuint italienske. Og for deg som er enig i at det italienske kjøkken er verdens beste – her har du havnet midt i matfatet! Du kan glede deg ekstra mye til måltidene på denne turen, her blir det fantastisk mat med gode viner til – en tur som passer den spreke livsnyter!

Vanskelighetsgrad 2 støvler

Vi takker for en på alle måter en god og flott planlagt vandretur i Toscana. Vellykkede lunsjbesøk med deilig vin og mat – smaking i rikelige mengder. Vi koste oss også på alle de utsøkte overnattingsstedene. Susannas historiske Palass hadde en egen sjarm. Fint å starte her. Deretter ble det bare bedre og bedre. Flott vandring i vakkert, bølgende landskap som stadig endret seg underveis. Vår lokale guide, med sin kunnskap og sitt gode humør og latter, bidro til å gjøre turen ekstra vellykket.  Likeledes at vi var en liten gruppe. Alltid samlet ved samme bord. Brit og Svein

Påmelding innen 1. august

 

Last ned reiseprogram
  • Aktiv ferie
Norsk turleder
Inger Dahl

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger