Vin og safari i Sør-Afrika

/ Med vinekspertene Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti

 

Denne turen er utsolgt, men kontakt oss hvis du/dere ønsker å stå på en venteliste. Alternativt kan vi anbefale Gunnhild og Geirs vintur til Chile og Argentina 17. mars 2019!

 

  • Fem dager i «The Winelands» med besøk på et håndplukket utvalg av Sør-Afrikas mest spennende vingårder
  • Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti sørger for  inspirerende faglig innhold og møter med lokale vinmakere
  • Fem dager i Cape Town med innholdsrike utflukter
  • Kapp det gode håp – opplev pingviner og sjøløver på nært hold
  • Safari på privat viltreservat med mulighet for å se samtlige «Big Five»
  • Meget høy standard på hotell og måltider gjennom hele turen

I løpet av denne turen vil du få innpass på noen av Sør-Afrikas mest spennende vingårder, og det rett i forkant av vinhøstingen! Normalt vil det være uhørt å ta imot besøkende i den travleste tiden på året, men Geir Salvesen trekker i tråder på vegne av gruppen og vil lose oss gjennom regionens vintradisjoner og kulinariske opplevelser. Han kjenner området som sin egen bukselomme.

Vi bor fem dager i «The Winelands» som byr på førsteklasses vin og kvalitetskalorier i naturskjønne omgivelser. Bli med og la deg forføre av menneskene, naturen og de edle sør-afrikanske dråpene! Vi forflytter oss deretter til Cape Town, en av verdens vakreste byer. Opplev Kapp det gode håp og kulturen i townshipene, eller slapp av på stranden – det er opp til deg. Turen toppes med fantastiske safariopplevelser på et privat reservat med mulighet for å se samtlige «Big Five».

Denne turen byr på en enestående mulighet til å utforske både vin, natur, storby og dyreliv i Sør-Afrika på én og samme tur.

Last ned reiseprogram
Reiseleder og foredragsholder
Gunnhild Bjørnsti
Reiseleder og foredragsholder
Geir Salvesen

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger