Escape har mange av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. Vi har dessuten gjennom en årrekke bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Og det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser. Velkommen!

Som Norges største ruteflybaserte turoperatør  skreddersyr Escape spesialreiser innenfor elvecruise, cruise, rundreiser, sportsreiser, kor- og korpsreiser, singelreiser, firmareiser og drømmeferien for deg som vil utenom det vanlige.
Merkevaren Carpe Diem Singelreiser inngår også i Escape Travel AS.

Escapes turer utvikles av turskreddere med unik spesialistkompetanse og lang erfaring. Verden er stadig vekk stor nok – og mange av våre turer går til land og steder som ikke så mange andre tilbyr, ofte til steder utenfor masseturismens oppgåtte stier. Derfor lyder vårt motto «Mer av Verden».

Escape Travel omsetter for om lag 500 millioner årlig og holder til i flotte, moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Escape ledes av Trond Olav Paulsrud og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.