Seil gjennom Provence og Burgund

Nyttårscruise på Rhône i Frankrike

Par på elvecruise med julestemning.

Hvorfor ikke starte det nye året i Sør-Frankrike? Dette nydelige elvecruiset starter og slutter i Lyon, som er selve gourmetbyen i Frankrike. Og det sier ikke lite...!

De gamle middelalderbyene i Provence er stemningsfulle og julepyntet. Gled deg til herlige matmarkeder, gode viner og vinterlig natur. Nyttår feires i Viviers med sin vakre beliggenhet langs Rhône og med flott utsikt over elven. Landskapet vi seiler igjennom har inspirert flere store og kjente malere, kanskje du har sett Stjernenatt over Rhône av Van Gogh? La oss satse på at vi også får en stjerneklar kveld på dekk.

Vi seiler med det hyggelige og nyrenoverte skipet MS Viva Voyage. Her kan mat og drikke nytes til fulle – og i tillegg er det allerede inkludert i cruiseprisen.

Mat og drikke inkludert

Nyttår i festlige Viviers

Afternoon tea serveres en gang på skipet!

Avreiser

 • 27.12.2024
  7 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 21.900,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: MS Viva Voyage

Høydepunkter

Seilingsrute

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Voyage exterior 4

MS Viva Voyage

Rederi VIVA Cruises

Standard 4* førsteklasses skip
Byggeår 2005- renovert 2023
Lengde: 110 m
Antall dekk: 3 – Øvre dekk, mellomdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer: 152

Førsteklasses skip med fasiliteter som: VIVA All-Inclusive (mat og drikke inkludert), hovedrestaurant "Riverside" med fleksible spisetider og fritt valg av seter, Viva's bistro som et alternativ til hovedrestauranten med klassiske retter, Panorama lounge, resepsjon, suvenirbutikk. Soldekk med solstoler, utendørs lite bad og liten putting green på soldekk. En heis forbinder lobby og restauranten, samt mellomdekket og øvre dekk (6 trinn til nedre dekk og 12 trappetrinn opp til soldekk). Sykler er tilgjengelig om bord for utlån (12 stk.). Velværeområde med dampbad og badstue.

Lugar: Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® (eller lign.). Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin, gjenbruksflaske til bruk på tur (kan fylle med vann med og uten bobler fra skipet), og safe.

Utflukter

Utfluktspakke

kr 1850,- per person

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å sikre deg plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset eller senest 35 dager før avreise.

De forhåndsbestilte utfluktene er med engelskspråklig guide. Det er også mulig å bestille enkelte utflukter om bord, men da til en høyrere pris og forbehold om ledige plasser (se om bord pris i Euro nedenfor).

Med forbehold om endringer fra rederiets side.

Dag 2 Byrundtur med sjokolade (Valrhona) workshop i Tain l'Hermitage

Utflukten gjøres til fots og starter kl. 9:00. Varighet ca. 3 timer.

€ 28

Dag 3 Arles byrundtur med amfiteateret

Utflukten er til fots og starter kl. 9:00. Varighet ca. 3 timer.

€ 32

Dag 4 Avignon - Rhônes perle med pavepalasset

Utflukten er til fots og starter kl. 10:00. Varighet ca. 2 timer.

€ 29

Dag 5 Viviers - Ardèche kløftene og lavendelmuseet

Utflukten er med buss og til fots og starter kl. 9:00. Varighet ca. 4 timer.

€ 71

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly med mellomlanding Oslo–Lyon t/r (Pris på fly fra andre byer i Norge på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord fra middag første dag til frokost siste dag
 • En servering av afternoon tea pr. seiling
 • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren.
 • Minibar på lugaren, som etterfylles daglig
 • Norsk reiseleder med fra Oslo
 • Tips til besetning om bord

Dette er ikke inkludert

 • Utfluktspakke
 • Tips til lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS

Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og blir satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer