Spania

Pulserende storbyer, vakker natur og solfylte strender i tapasland

Vakre katedraler, storslåtte monumenter, de mektige Pyreneene, historiske byer, de milelange strendene ved solkysten og en rik matkultur. Det er ikke rart at mange nordmenn elsker å reise til Spania og dette mangefasetterte landet.

I hovedstaden Madrid kan du blant annet nyte deilig tapas på et av byens middelaldertorg, shoppe på handlegaten Gran Vía, slappe av i den vakre Retiro-parken og oppleve utsøkt kunst i Prado-museet, som er en av Spanias mest besøkte turistattraksjoner.

På den langstrakte kysten kan du utforske livlige badebyer og nyte livet på de utallige strendene. Baskerland frister med gourmetrestauranter i verdensklasse, og vil du oppleve "eventyret bak solkysten" blir du med til Andalucías historiske byer som byr på storslagne opplevelser helt utenom det vanlige.

"Jeg tapte mitt hjerte til Andalucía da jeg kom dit første gang, og jeg vender stadig tilbake. Det er noe med menneskene her som fascinerer meg: varmen, det enkle og ekte. Andalucía er for meg det autentiske Spania. Her er flamenco hverdagskost, her trekker jeg inn duften fra appelsintrærne om våren, nyter en iskald fino under fløyelshimmelen på en liten plaza, gjør mine innkjøp på markedet hvor sesongvarene bugner. Den mauriske kulturen sitter fremdeles i veggene, her går tradisjon hånd i hånd med tapas og det moderne liv."

Alle våre turer i Spania

September 2025