Nordens hyggeligste hovedstad

Firmatur til København

Bilde av to unge kvinner som sykler og har det gøy mens de oppdager den nye byen sammen.

København er en av verdens hyggeligste storbyer og byr på kultur, design, shopping, matopplevelser og aktiviteter.

Bare en kort flytur unna møter du alt fra Nyhavn med sin karakteristiske arkitektur, gamle seilbåter, og hyggelige kafeer til regionens rike opplevelser rundt historiske slott, museer, skog, sjø og strand.

Dette reiseforslaget er tilpasset mellomstore grupper fra 30-50 personer som ønsker en firmatur med fokus på gode matopplevelser og aktiviteter. Er dere færre eller flere? Da tilpasser vi innhold, hotell etc. til antallet.

Stort utvalg aktiviteter

Gastronomisk nyskapning

Bærekraftig tilnærming

Enkel tilgjengelighet

Utvalgte høydepunkter

En by fylt med opplevelser

Sammen med våre lokale samarbeidspartnere kan vi ta pulsen på byen og skreddersy en hyggelig firmatur med spennende aktiviteter og autentiske måltider.

Forslag til sosiale aktiviteter

Vi kan tilby et bredt spekter av opplevelser som viser det kjente og ukjente København, med innslag av mat og drikke, kultur og design.

Utforsk byen på sykkel – med guide:
Ta del i den lokale livsstilen ved å utforske København på to hjul med en kunnskapsrik guide. Byen er kjent for sitt sykkelvennlige miljø, og dette gir deg muligheten til å se severdigheter og nabolag på en avslappet måte. Vi kan f. eks. legge inn stopp på de populære mathallene, eller annet som passer deres gruppe.

Et flytende spa:
Badstu er er hot i København også. CopenHot byr på et utendørs villmarksbad og en panoramasauna. Her får dere en av byens beste utsikter og en herlig opplevelse mens dere seiler rundt i den nordlige delen av havnen.

Vekk konkurranseinstinktet:
Dere deles inn i lag og hvert lag får utdelt en iPad. Spørsmål og oppgaver kan skreddersys til bedriften, det legges inn drikkestopp underveis og smaksprøver av lokale spesialiteter. Dette er en annerledes måte dere kan utforske byen og bygge lagånd.

Matmarked i København

Et av Københavns pulserende matmarked. Nick Karvounis

Danielrasmussen 1322363 medium

Ekte frihetsfølelse og vind i håret, på sykkel (eller kajakk). Daniel Rasmussen

«Min lidenskap er øl, historier og gåturer! Ideen til BeerWalk ble til i mars 2020 da jeg utforsket København mens jeg nøt kalde øl fra Mikkeller og Bornholm-bryggeriene. Jeg inviterte venner på disse helt spesielle vinterturene og delte historier om området, bryggeriene og ølene.» - Christoffer Hundahl, grunnlegger av Beerwalks

Lær om øl eller 'flødeboller'

Beerwalks – ølsmaking kombinert med guidet tur:
For mange vil dette være den perfekte måten å utforske byen på; ølsmaking i verdensklasse, møte nye mennesker og traske i vakre bygater.

En aktivitet som får gode tilbakemeldinger.

Lær å lage danske flødeboller:
Om ikke dansk øl passer gruppens gane kan dere tilbring noen timer sammen rundt en annen morsom og smakfull aktivitet.

Dersom dere ikke spiser opp alt er det dessuten hyggelig å ta med denne danske spesialiteten med hjem som gave!

Overnatting- og konferansemuligheter

En god natts søvn er en viktig del av reisen og København byr på et svært variert utvalg av hoteller.

København er et foregangssted når det gjelder bærekraft og grønn livsstil. Derfor kan dere benytte muligheten til å støtte og inspirere bærekraftige initiativ, mens dere nyter byen og mulighetene.

Flere av hotellene i byen har utført miljøvennlige restaureringer, og fokuserer på energivennlige løsninger

Vi tilpasser valg av overnatting etter anledning, ønske og budsjett. Flere hoteller har flotte møte- og konferansefasiliteter, og alle hotellene vi anbefaler skårer høyt på komfort, service og gastronomi.

Enten dere vil ha noe mer morsomt og eksentrisk, som vinner av «Best Hotel in Copenhagen» under Danish Travel Awards 2022, preget av farger, design og kjente figurer i Tivolis ånd og designhistorie. Noe nytt og moderne med flere restauranter, et 25-meters basseng og en moderne skybar med utsikt over byen. Eller kanskje et inspirerende designhotell. Så kan vi kjenner vi utvalget.

Møte- og konferanse på Tivoli?

Midt i København ligger Tivoli, kanskje Danmarks mest kjente og besøkte attraksjon.

De fleste konferanse- og selskapslokaler ser ganske like ut, men absolutt ikke i Tivoli. Her finner dere et unikt univers, som skaper rom for kreativitet og nytenking.

Selvsagt kan dere også nyte lokalets servering.

Fima wiki

Hva får du når du velger Firmareiser by Escape?

Mulighetene er mange og vi i Escape Travel kjenner destinasjonene vi tilbyr godt. I samarbeid med lokale partnere skreddersyr vi firmaturer, kundearrangementer, styreturer, og events, fokusert på vellykkede arrangementer med spennende aktiviteter og autentisk gastronomi.

Personlig tilnærming – vi er tilgjengelige før, under og etter reisen

Kvalitet fremfor pris – tilpasset bedriftens budsjett, men aldri på kompromiss med det vi leverer

Kunnskap og skreddersøm – lang erfaring i å skape unike firmaturer tilpasset bedriftens behov, mål og ønsker

Kompetanse og lokale kontakter – unikt nettverk og bred portefølje på reisemål over hele verden

Spesielt utvalgt – håndplukket, lokalt og autentisk, gjerne utenfor masseturismen, fra by- til naturopplevelser

Tidsriktig og kreativitet – vi følger med på forskrifter, og trender, for å tilby både trygghet og innovative konsepter

Bærekraftig tilnærming – vi ser alltid etter de beste løsningene for dere, mens vi etterstreber å ivareta miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold

Noe ekstra i København

Alle destinasjoner har sine særegenheter og unike trekk. Vi jakter alltid etter noe som skal heve deres opplevelse og da kommer vi så klart over morsomme og interessante fakta om reisemålene.

Hodet til Den lille havfruen: Statuen av Den lille havfruen er en av Københavns mest kjente og kjære landemerker. Imidlertid vet få at statuens hode ble stjålet en gang i 1964 og senere returnert.

Det Runde Tårns hemmelige bibliotek: Det Runde Tårn (Rundetårn) er en historisk bygning i København med en skjult skatt. Inne i tårnet finnes det et unikt bibliotek kalt "det hemmelige biblioteket", der det oppbevares sjeldne og verdifulle bøker. Besøkende kan be om spesiell tillatelse for å få tilgang til denne samlingen.

Den Sorte Diamant: Det kongelige biblioteket, også kjent som Den Sorte Diamant, er et moderne arkitektonisk mesterverk som ligger ved vannkanten. Bygningens ytre er dekket av blank svart granitt, og den huser en imponerende samling av bøker, manuskripter og kulturarv.

Cisterne: Plassert i Søndermarken park, er Cisterne (Cisternerne) et underjordisk reservoar som omgjort til en kunstarena. Her presenteres skiftende installasjoner i en stemningsfull setting.

Å utforske de mindre kjente sidene av byen er en berikende opplevelse enten man har vært i København mange ganger eller det er første besøk.

Vil du ha mer inspirasjon?

Lignende turer