Skreddersydd elvecruise

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Hege Grue

Når du bestiller elvecruise hos Escape Travel kan du velge om du vil reise på egen hånd eller i gruppe med andre Escape-reisende og norsk reiseleder. Du kan kjøpe elvecruiset med flybilletter, hotellnetter og transport til havnen, men det er også mulig å velge dette bort og heller ta deg frem til avreisehavnen på egen hånd. Ønsker du å være på ett spesielt sted noen dager ekstra, kan dette også legges til rette.

Vi kan tilby elvecruise av ypperste klasse med Viking River Cruises og Ama Waterways – men samarbeider også med andre kvalitetsrederier. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende elvecruiseprat!

Viking River Cruises 

Viking River Cruises ble grunnlagt og drives fortsatt av nordmannen Torstein Hagen. Rederiet har mottatt en rekke internasjonale anerkjennelser, blant annet Europe’s Leading River Cruise Company.

Langskip
Skipene er innredet i skandinavisk stil med luftige og lyse fellesarealer, møbler i lyst treverk og eksklusive tekstiler i behagelige farger. Majoriteten av skipene er bygget det siste tiåret. Om bord finner du en stor salong med panoramavinduer, lekker restaurant, bar, bibliotek og et innbydende soldekk der du kan nyte landskapet som flyter forbi. På noen av skipene kan du også skjemme deg bort med spa-behandlinger.

Den nye generasjon av Royal Viking line-skip har fått navnet Viking Longships. De første fire kom våren 2012, og i 2017 seiler 45 skip på elvene i Europa. Skipsnavnene til langskipene er inspirert av de gamle norrøne gudene og ifølge Viking River Cruises setter skipene en ny standard innen europeisk elvecruisefart. Om bord kombineres elegant design med moderne teknologi. De fleste av de store lugarene har enten balkong eller fransk balkong, mens suitene har balkong utenfor oppholdsrommet og fransk balkong i soverommet. I akterenden på langskipene ligger den nye Aquavit Terrace – et innendørs/utendørs-område med god utsikt, avslappet atmosfære og uformelle spisemuligheter.

Klassisk gourmetmat
Viking River Cruises kan skilte med et glimrende kjøkken. Hver eneste dag serveres overdådige frokostbuffeter, herlige lunsjer og middager tryllet frem av europeiske kokker. Rettene er internasjonale med innslag av lokale spesialiteter som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Det er en avslappet, men elegant atmosfære i restauranten.

Interessante utflukter og aktiviteter
Passasjerene er engelskspråklige og i hovedsak amerikanere, men også en del europeere. Alle cruisene har et stort utfluktsprogram inkludert i prisen, og på alle utfluktene får du utlevert hodetelefoner som gjør det lettere å høre guiden. Underholdningen og foredragene om bord, samt utfluktene er satt sammen med tanke på å gi deg en kulturell opplevelse.

Dyktige engelsktalende cruiseverter om bord tar godt hånd om gjestene og gjør hva de kan for å gi deg en minneverdig cruiseopplevelse utover det vanlige. 

Ama Waterways 

Med AmaWaterways er selve reisen like uforglemmelig som stedene du besøker underveis. Champagnefrokost, kulinariske høydepunkter, luksuriøse omgivelser og en besetning som yter en imponerende service. Helt klart et elvecruise for deg som er livsnyter på høyt plan.

AmaWaterways har siden det ble grunnlagt i 2002 mottatt flere utmerkelser for både kvalitet og service. Det amerikanske rederiet har de siste årene bygget sytten elegante søsterskip i luksusklassen, og hovedfokus er på elvene Rhinen, Donau, Rhônen, Seinen, Douro, Mosel og Main samt Volga og baltiske vannveier, Chobe-elven i Botswana og Mekong i Vietnam og Kambodsja. 

Skipene er forholdsvis små med cirka 150 passasjerer, noe som skaper en intim og hyggelig atmosfære. Det meste er inkludert hos AmaWaterways – som champagnefrokost, alle måltider, håndplukkede viner til lunsj og middag, underholdning om bord, utlån av sykler og internett på lugaren. I tillegg er de fleste utflukter inkludert. Alle skipene har skjønnhetssalong, massør samt treningsstudio og jacuzzi.

De nyeste skipene har til og med svømmebasseng med bar på soldekk.

Send forespørsel