En av de lekre lugarene på  MS Renoir på midtdekk og øvre dekk.
En av de lekre lugarene på MS Renoir på midtdekk og øvre dekk.

Skreddersydd elvecruise

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Vibeke Watz

Gruppereiser med reiseleder passer ikke for alle. Hos oss kan kan du også velge elvecruiseopplevelser som er skreddersydd for deg og din partner eller for din gruppe med familie, venner eller kolleger. Skal du feire et gullbryllup? Eller kanskje et rundt år? Et elvecruise kan være den perfekte rammen rundt en hyggelig feiring.

Vi setter sammen elvecruise av ypperste klasse med Lüftner River Cruises, Viking River Cruises og Ama Waterways. Seil på Donau, Rhinen og Douro – og nyt ferien i luksuriøse omgivelser med gourmetmat og service i ypperste klasse.

Ønsker du et prisgunstig elvecruise skreddersyr vi din reise med det franske rederiet CroisiEurope. Croisi har et stort utvalg kortere seilinger i Europa som er perfekt å kombinere med en strand- eller storbyferie. Croisi er virkelig dyktige på elvecruise i sitt hjemland Frankrike. Hva med en seiling på Seinen og noen dager i Paris? Eller et elvecruise på Rhônen og noen dager i Lyon – eller på Den franske riviera?

Ønsker du en avslappende ferie i Asia eller Afrika så anbefaler vi elvecruise på det varmeste. Sitt tilbakelent på dekk mens vakre landskap, landsbyer og storbyer passerer. Store opplevelser venter også på land i form av safari, markedsbesøk og guidede turer.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende elvecruiseprat. Du treffer vår ekspert på skreddersydde elvecruise, Vibeke Watz, på vibeke@escape.no eller telefon 24 14 94 00.

ET UTVALG AV REDERIENE VI ANBEFALER:

Send forespørsel