Cruise i Det indiske hav med VI OVER 60

/ Mauritius, Seychellene, Madagaskar og Réunion

Du har sett postkortene – krystallklart vann, hvite strender og vaiende palmer. Det indiske hav er overstrødd med juveler som Seychellene, Mauritius og Réunion, for ikke å glemme Madagaskar – verdens fjerde største øy. Mens du venter på å komme i land på neste destinasjon, kan du nyte livet om bord.

MAURITIUS er en fruktbar øy bestående av laguner med innbydende strender, omkranset med palmer og et fargerikt korallrev. Øya er dekket av store områder med skog, hvor store kratere og dype kløfter skjærer gjennom landskapet og store fosser bruser nedover fjellsidene. Men det er først og fremst menneskene som gjør Mauritius til noe spesielt, med sin vennlighet og omsorg.

SEYCHELLENE består av 115 øyer av granitt eller korall.  Det er et rikt fugleliv her og i vannet finnes det opp mot tusen forskjellige fiskearter. Du kan nyte roen på uberørte strender eller dykke blant fargerike og eksotiske fisker. Seychellene er kjent for å være blant de vakreste øyene i verden. De hvite strendene er fantastiske, havet har utrolige blå og turkise nyanser, og den eksotiske vegetasjonen er skinnende grønn med innslag av vakre blomster og forskjellige frukter. Drømmer du om livet på en øde øy, om ikke annet enn for en kort periode, er det enkelt å finne det på Seychellene.

MADAGASKAR er som et Afrika i miniatyr: ørkenområder, høye fjell, frodige skoger og innbydende strender. Men her stopper også likheten med fastlandet Afrika. Dyrelivet og planteriket på Madagaskar er det mest unike i verden. 80 prosent av alle artene på Madagaskar finnes kun på denne øya. Dette skyldes øyas isolerte tilværelse og størrelse. Her har alt fått utvikle seg uten påvirkning fra andre områder. Madagaskar lokker med kilometervis av hvite strender, unike nasjonalparker og noen av verdens merkeligste dyrearter. Dette er en paradisøy som de fleste vet hvor ligger, men overraskende få vet noe om.

Last ned reiseprogram
  • EN TUR I SAMARBEID MED VI OVER 60

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger