Foto: F. og G. Løberg, 2015

Fottur Kirgisistan

  • Eksotisk, opplevelsesrik fottur i «himmelfjellene»!
  • Kirgisistans mektige natur, men også kultur
  • Gode møter med nomadefolket
  • Kunnskapsrike og erfarne lokale guider

Kirgisistan er et mekka for fjellturer, så drømmer du om en eksotisk og opplevelsesrik aktiv ferie, er dette turen for deg!  Dette lille fjellandet ligger mellom Tajikistan, Kazhakstan, Uzbekistan og Kina. Her blir du møtt av en varme og gjestfrihet fra lokalbefolkningen som gjør inntrykk! Fotturen går i Son-Kul og i det imponerende fjellmassivet Tien-Shan som har flere topper på over 7000 meter. Høyeste punkt for oss på turen er 3900 moh. Vi går syd for den store innsjøen i landets nordøstlige hjørne, Issyk-Kul, som regnes som verdens nest største høyfjellsjø. Denne turen gir deg en unik mulighet til å oppleve Kirgisistans natur og kultur!

Vanskelighetsgrad 4-5

Vi har hatt en helt fantastisk tur! Den svarte til forventningene og vel så det! Guidene våre var veldig dyktige og kunnskapsrike. Veldig god mat, og «trygg» mat. Og veldig MYE mat – spesielt på hjemmebesøkene! Grete og Frode, Kirgisistan 2015.

Det var ein kjempetur! Logistikken fungerte godt. Dei lokale guidane var flinke og kunnskapsrike. Eg fekk dei fire tinga eg gjerne vil oppleve på ein slik tur, nemleg: tur, natur, kultur og sosialt fellesskap. Olav, Kirgisistan 2015.

Landet er en drøm for fjellvandring og opplevdes som ganske så eksotisk. Over alt mener jeg vi ble godt mottatt. Guidene var glimrende og får absolutt toppkarakter. Per J, Kirgisistan 2015.

Ny dato i 2018 kommer! For mer informasjon kontakt vera@escape.no

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger