Aktiv ferie

Vi KAN aktiv ferie!

Spreke turer til spennende reisemål i inn- og utland. Trivelig reisefølge, storslått natur og gode matopplevelser er inkludert!

Om du reiser alene, er et par eller reiser med en venn – melder du deg på en fellestur er du innstilt på å ha det hyggelig sammen! Så  her blir vi sammensveiset allerede første dagen, det gir noe ekstra å være på tur med andre som har samme interesse. Delte opplevelser og minner varer lenge etter en innholdsrik, aktiv ferie.

På våre reiser er det meste inkludert og alt er vel tilrettelagt slik at du kan konsentrere deg om å nyte ferien din! Du bærer kun lett dagstursekk når vi er på tur,  bagasjetransporten tar seg av kofferten din – kunnskapsrike, lokale guider gir deg stedets historie og kultur og på de fleste turene er også norsk turleder med. For at turen skal bli optimal for deg og de øvrige i gruppen er det viktig at du setter deg inn i de ulike vanskelighetsgradene.

El Camino de Santiago Har du drømt om å gjøre en pilegrimstur? La oss tilrettelegge ønsket etappe for deg med bagasjetransport og hyggelige små overnattingssteder etter hvor mange dager du har til rådighet og hvor mange km du ønsker å gå pr dag! Går du de siste 100 km av ruten, er du kvalifisert til pilegrimsbeviset og kan, vel blåst og vel fortjent, kombinere med et par dager i Santiago de Compostelas pittoreske og hyggelige gamleby!

JA TAKK, JEG VIL GJERNE MOTTA NYHETSBREV

Juni 2017
Juli 2017
August 2017
September 2017
Oktober 2017