dav
dav

Aktiv ferie

Vi KAN aktiv ferie!

Spreke turer til spennende reisemål i inn- og utland. Trivelig reisefølge, storslått natur og gode matopplevelser er inkludert!

På våre reiser er det meste inkludert, og alt er vel tilrettelagt slik at du kan konsentrere deg om å nyte ferien din! Du bærer kun lett dagstursekk når vi er på tur – bagasjetransporten tar seg av kofferten din, våre kunnskapsrike, lokale guider gir deg stedets historie og kultur, og på de fleste turene er også norsk turleder med. For at turen skal bli en så positiv opplevelse for deg som mulig, er det viktig at du setter deg inn i turens vanskelighetsgrad.

Om du reiser alene, er et par eller reiser med en venn – melder du deg på en fellestur, er du innstilt på å ha det hyggelig sammen! Så  her blir vi sammensveiset allerede første dagen – det gir noe ekstra det å være på tur med andre som har samme interesse. Delte opplevelser og minner varer lenge etter en innholdsrik, aktiv ferie!

El Camino de Santiago Har du drømt om en pilegrimsreise? La oss tilrettelegge ønsket etappe for deg med bagasjetransport og hyggelige små overnattingssteder etter hvor mange dager du har til rådighet og hvor mange km du ønsker å gå pr dag! Går du de siste 100 km av ruten, er du kvalifisert til pilegrimsbeviset og kan, vel blåst og vel fortjent, kombinere med et par dager i Santiago de Compostelas pittoreske og hyggelige gamleby!

August 2017
September 2017
Oktober 2017
Desember 2017
April 2018
Mai 2018