Aktiv ferie

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Mette Helen Østerhus

Vi KAN aktiv ferie!

Spreke fotturer til spennende reisemål i inn- og utland. Trivelig reisefølge, storslått natur og gode matopplevelser er inkludert!

På våre turer er det meste inkludert, vi har bagasjetransport så du bærer kun lett dagstursekk når vi er på tur,  kunnskapsrike lokale guider gir deg stedets historie og kultur og på de fleste turene er også norsk turleder med.

Om du reiser alene, er et par eller reiser med en venn – når man melder seg på en fellestur er man innstilt på å ha det hyggelig i lag. Her blir vi sammensveiset allerede første dagen, det er så hyggelig å være på tur med andre med samme interesse! Opplevelser og minner varer lenge etter en innholdsrik, aktiv ferie 🙂

EL CAMINO DE SANTIAGO Har du drømt om å gjøre en pilegrimstur? La oss tilrettelegge ønsket etappe for deg med bagasjetransport og hyggelige små overnattingssteder etter hvor mange dager du har til rådighet og hvor mange km du ønsker å gå pr dag! Går du de siste 100 km av ruten, er du kvalifisert til pilegrimsbeviset og kan, vel blåst og vel fortjent, kombinere med et par dager i Santiago de Compostelas pittoreske og hyggelige gamleby!

Les om de ulike vanskelighetsgradene på våre turer.

 

Februar 2017
Mars 2017
April 2017
Mai 2017
Juni 2017
Juli 2017
August 2017
September 2017
Oktober 2017