Fotturer, skiferier, kajakkferier – eller hva med yoga?

Aktiv ferie

I vårt mangfold av turer og vanskelighetsgrader er alt vel tilrettelagt slik at du kan konsentrere deg om én ting, nemlig å nyte en aktiv ferie! Du trenger kun bære en lett dagstursekk når vi er på tur – vi sørger for at resten av bagasjen kommer frem.

Kunnskapsrike lokalguider gir deg innsikt i stedets historie og kultur, og på de fleste reisene er også norsk turleder med. Det venter store naturopplevelser, herlig lokalmat – og mange nye bekjentskaper.

Finn din aktivitet

Vanskelighetsgrader

For å få best mulig utbytte av en aktiv reise, er det viktig å finne fram til rett tur! Våre turer er delt inn i vanskelighetsgrader som er lette å forstå, men du bør likevel lese turprogrammet for en grundigere forklaring. Er du i tvil, er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med å finne din drømmetur!

Fotturer

Uansett om du reiser alene, som et par eller med en venn, blir du fort en del av gruppen. Her blir vi sammensveiset allerede første dagen, det gir en ekstra dimensjon å være på tur med andre som har samme interesse. Delte opplevelser og minner varer lenge!

Fotturer i Norge

Fotturer i Europa

Skiturer

Det sies at nordmenn er født med ski på beina. Da er det ekstra hyggelig å møte andre skientusiaster! Vi organiserer skiturer til spennende turområder du kanskje ikke selv har tenkt på, og sørger for at reisefølget er av ypperste sort. Pakk sekken full av Kvikk Lunsj og bli med!

Aktive vinterturer

For deg som liker å være aktiv i ferien, men kanskje vil prøve noe nytt i år. Hva med å kjøre ditt eget hundespann på en mini-ekspedisjon i Troms? Eller snøscootertur på Svalbard?

Yogaturer

Velvære og fokus på deg selv er vesentlig på våre yogareiser. Om du er ny til yoga vil dette være trygge omgivelser å utforske denne fantastiske praksisen på som styrker både mentalt og fysisk. Dersom du har erfaring fra yoga, vil du ha en unik mulighet for å utdype og forbedre din egen praksis. Våre dyktige instruktører sørger for at alle finner indre styrke, fokus og ro og får en fin opplevelse.

Våre eksperter på kontoret

Våre aktive turledere

Les og lær - aktive innlegg på bloggen vår

Alle aktive ferier

Oktober 2021

November 2021

Desember 2021

Januar 2022

Februar 2022

Mars 2022

April 2022