Reisemål

Norge

Naturskjønne Lofoten, de enestående fjordene, de dype skogene, fantastiske Finnmarksvidda, majestetiske Jotunheimen og Svalbard med sin unike arktiske natur. Det er ikke rart at mange nordmenn elsker å reise på ferie i Norge med alle de fantastiske naturopplevelsene vårt langstrakte land har å by på.

Europa

Drømmer du om å dra på magiske elvecruise, oppleve kritthvite sandstrender, vandre i alpene eller utforske fantastiske kulturskatter? Da ligger en reise til Europa med Escape Travel for dine føtter. Eller kanskje det blir Norges-ferie en stund til? Da har vi mange flotte turer å by på!

Afrika

Dette kontinentet er fullt av kontraster, og på en reise til Afrika kan du oppleve en herlig miks av eventyrlig safari, idylliske strender, spennende storbyer og unike kulturopplevelser.

Nord-Amerika

Denne herlige bufféten av et kontinent byr på en enorm variasjon av spektakulære naturopplevelser, storbygleder og et herlig underholdnings- og kulturtilbud.

Sør-Amerika

Dette varierte kontinentet har alt en oppdagelseslysten drømmer om, og på reise til Sør-Amerika kan du forvente deg et eventyr av storslagen natur, enestående arkitektur og gjestfrie mennesker.

Asia

Fra nomadenes steppelandskap i Mongolia til supermetropolen Hongkongs myldrende folkeliv. En reise til Asia og verdens største kontinent betyr en reise inn i en eventyrlig verden av storslagen natur, unik arkitektur, fascinerende metropoler og rike kulturopplevelser.

Oseania

Den minste av verdensdelene byr på storslåtte naturopplevelser, moderne metropoler og spennende kulturopplevelser.

Reisekalender

Desember 2022

Januar 2023

Cruise med reiseleder
Fargerik levende solnedgang over Stillehavet ved naturskjønne naturlige stranden Viti Levu, Fiji. Korotogo-kysten, Sørkysten, Western Division, Fiji, Oseania

Cruise til Stillehavet, New Zealand og Australia med Celebrity Eclipse

Avreise 11.01.2023 / 31 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 67.500,-

Blir du med på en eventyrlig reise omtrent så langt bort hjemmefra som det er mulig å komme? På den andre siden av verden venter Celebrity Eclipse på oss, og i løpet av det som fort kan bli de mest minnerike ukene i livet, skal vi oppleve blant annet verdensmetropolen Sydney, paradisøyene på Fiji, Samoa og Tonga, samt storslagen natur på New Zealand.

A-kort rabatt kr 300,-
Grønolen Fjellgard

Yogahelg i Jotunheimen

Avreise 13.01.2023 / 3 dager

Ledige plasser

Priser fra 6.800,-

Få en nydelig start på året - både for kropp og sjel. Det blir gode yogaøkter med vår erfarne instruktør, både nybegynnere og erfarne kan fint delta. Vi bor på trivelige Grønolen Fjellgard hvor skiløypene ligger rett utenfor døra, og gourmetmiddagene venter på oss om kvelden. Det blir tid til å både nyte naturen og senke skuldrene.

 • Kvinne med solbriller

  Sanna Antell
  Reiseleder, yogainstruktør

Helpensjon // Fantastisk turterreng rett ved dørstokken // Yoga hver dag

Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Madeira – den flytende hagen i Atlanterhavet

Avreise 13.01.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 15.990,-

På Madeira blomstrer det året rundt - her er det så grønt og frodig at øya med stolthet kan bære tilnavnet "Den flytende hagen i Atlanterhavet". Vi skal utforske øya sammen, med pittoreske landsbyer, den trivelige storbyen Funchal, dramatiske daler og svimlende utsikter. Du får også rikelig tid til å legge ut på eventyr på egen hånd – eller bare slappe av og nyte omgivelsene.

 • Cathrine Asbjoernrod 460x370 1

  Cathrine Asbjørnrød
  Reiseleder

Utflukter og avslapning i skjønn forening

Cruise & fly
Diverse bilder NCL

Cruise i Spania, Portugal og Kanariøyene

Avreise 24.01.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 22.800,-

Dette er et allsidig cruise med Norwegian Sun - fra historiske, gylne Sevilla til sjarmerende Lisboa og blomsterøya Madeira i Atlanterhavet, til de solsikre Kanariøyene med sine flotte strender. Du får også med deg et lite stykke Storbritannia i Sør-Spania på vei tilbake. Det blir nemlig et stopp i Gibraltar, med sine trivelige handlegater og rampete apekatter. Så kan du reise tilbake og ta fatt på februar med sol i sinnet og fylte batterier.

Cruise med reiseleder
Par slapper av på cruisedekk.

Luksuriøs øyhopping i Karibien

Avreise 28.01.2023 / 14 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 34.500,-

Sørlige Karibien omtales ofte som det «ekte» Karibien, siden det ikke er så turistifisert som østre og vestre Karibien. Gled deg til den ekte karibiske følelsen! Vi skal innom blant annet St. Croix, Puerto Rico, St. Maarten, Den dominikanske republikk og St. Kitts.

 • Reiseleder Ivar Fernandez Jensen

  Ivar Fernandez Jensen
  Reiseleder, turskredder

Sørlige Karibien - det mest genuine Karibien // Gratis internett ombord // "All Inclusive" pakke ombord // Miami rundtur

Sesongmessig bakgrunn. Pittoresk vingård ved solnedgang. Røde druer som henger i vingården. Rader med druer i Stellenbosch nær Cape Town, Sør-Afrika. Gren av druer klare til høsting.

Vin og safari i Sør-Afrika

Avreise 30.01.2023 / 13 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 34.190,-

Besøk noen av Sør-Afrikas mest spennende vingårder, og det med topp ekspertise som reisefølge. Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti åpner dører for oss hos vinprodusenter som turister flest ikke har tilgang til, så vær forberedt på ekstraordinære opplevelser! Først fire dager i vindistriktet, så Cape Town – en av verdens vakreste byer – før vi topper turen med safari.

 • Geir Salvesen

  Geir Salvesen
  Foredragsholder

 • Bjornsti

  Gunnhild Bjørnsti
  Foredragsholder

Februar 2023

Nyhet!
Nordlys over vinterlandskap.

Vintereventyr i Troms

Avreise 01.02.2023 / 7 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 22.500,-

Bli med på en skikkelig vintertur i nord! Når blåskjæret ligger over landskapet og det lyser i lune stuer drar vi til Troms for oppleve både grottekonsert, elgsafari, samisk kultur, teselskap, vinsmaking og bålkos. Vi bor på tradisjonsrike og koselige Rundhaug Gjestegård utenfor Bardufoss, som også har en lang og interessant historie. Vi skal også til Senja - og kanskje får vi se nordlyset?

Fullpensjon // Mye inkludert

Steinansiktet Asura på hovedveien nær South Gate of Angkor Thom i Siem Reap, Kambodsja. Vakker solnedgang over en eldgammel vollgrav i bakgrunn. Den mystiske Angkor Thom er en populær turistattraksjon.

Vietnam og Kambodsja - elvecruise på Mekong med Torbjørn Færøvik

Avreise 02.02.2023 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 37.980,-

I en hel uke glir vi rolig på mektige Mekong gjennom Vietnam og Kambodsja i en orientalsk drøm av et elvecruiseskip! Før cruiset bor vi to netter i Ho Chi Minh City - og vi avslutter turen med tre netter i Siem Reap, hvor vi utforsker templene i Angkor.

 • Torbjorn faerovik

  Torbjørn Færøvik
  Foredragsholder

 • Portrett av kvinnelig reiseleder

  May Liss Kristiansen
  Reiseleder

Alle utflukter inkludert

Sjekk prisen!
Utsikt over Sebatana Lodge

5* safari i Sebatana Lodge i Sør-Afrika

Avreise 16.02.2023 / 10 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 16.490,-

Velkommen til Sebatana Lodge som ligger i Waterberg, et stykke utenfor Johannesburg. Du bor i en bekvem og moderne bungalow på 5-stjerners Sebatana Rhino Lodge, med alt fra svømmebasseng og jacuzzi til restaurant med førsteklasses helpensjon. Sebatana Lodge ligger midt i den sør-afrikanske bushen, i et malariafritt område – og med fantastiske muligheter for minnerike safariopplevelser.

Malariafritt område // Nattfly begge veier // Helpensjon på lodgen

Cruise & fly
Karibisk strand med to personer som leker med en gummiring i en palme.

Vinterferie i Karibien for hele familien

Avreise 18.02.2023 / 9 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 18.350,-

Få den ultimate opplevelsen ved å kombinere Miami og Oasis of The Seas, en fantastisk kombinasjon av sol, sommer og fornøyelse for hele familien.

Fly og cruise i en ferdig pakke

TILBUD
Diverse, Royal Caribbean

Årets julegave med Oasis of The Seas

Avreise 19.02.2023 / 8 dager

Ledige plasser

Priser fra 8.783,-

Få den ultimate opplevelsen ved å kombinere Miami og Oasis of The Seas, en fantastisk kombinasjon av sol, sommer og fornøyelse for hele familien.

Cruise til en vannvittig pris // Noe for hele familien // Aktiviteter // Varme, sol og strender

Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Madeira – den flytende hagen i Atlanterhavet

Avreise 24.02.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 16.390,-

På Madeira blomstrer det året rundt - her er det så grønt og frodig at øya med stolthet kan bære tilnavnet "Den flytende hagen i Atlanterhavet". Vi skal utforske øya sammen, med pittoreske landsbyer, den trivelige storbyen Funchal, dramatiske daler og svimlende utsikter. Du får også rikelig tid til å legge ut på eventyr på egen hånd – eller bare slappe av og nyte omgivelsene.

 • Toverud 180x180

  Geir Toverud
  Reiseleder

Utflukter og avslapning i skjønn forening

Mars 2023

Cruise & fly
Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Cruise langs Afrikas kyst fra Cape Town til Lisboa

Avreise 02.03.2023 / 24 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 92.000,-

Bli med på en afrikansk drømmereise! Vi starter helt i sør i nydelige Cape Town med Table Mountain, pingviner, fargerike hus og nydelige Waterfront. Så går vi om bord i boutiqueskipet Azamara Journey og begir oss ut på et tre ukers cruise litt utenom det vanlige.

På topptur ved Vatnahalsen

Toppturer på ski ved Flåmsbanen

Avreise 02.03.2023 / 4 dager

Ledige plasser

Priser fra 9.200,-

Vi spenner på oss skiene og legger ut i nye spor! Dette er skituren for deg som vil oppleve mer enn bare en skiheis og velfriserte bakker. Her får du muligheten til å lære noe nytt med skredkurs og guiding av våre fantastiske tindevegledere. Du får også reise med Flåmsbanen, en av verdens vakreste togstrekninger. Mye å glede seg til!

Guidede turer med tindevegledere // Dagskurs i grunnleggende skredkunnskap inkludert

Nyhet!
Vakker soloppgang over Masada festning. Ruiner av kong Herodes palass i Judean Desert.

Ørkenvandring gjennom det historiske og moderne Israel

Avreise 04.03.2023 / 9 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 27.890,-

Bli med på vandring gjennom Negev-ørkenen og ned til Rødehavet, her går vi i fotsporene både til Moses og andre bibelske storheter. Det er et vakkert, gyllent landskap med de utroligste steinformasjoner, storslåtte utsikter, skiftende lys – du ser at ørkenen virkelig lever. Vi skal nyte litt strandliv etter vandringen, og selvsagt skal vi oppleve Jerusalem og den moderne storbyen Tel Aviv.

Papegøye på Costa Rica

Fottur mellom to verdenshav i Costa Rica

Avreise 08.03.2023 / 16 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 59.250,-

En aktiv ferie i Costa Rica har en frodig meny å tilby sine besøkende! Turen passer best for deg som er glad i være aktiv på tur og som ønsker å oppleve autentiske steder litt utenfor allfarvei. Vi krysser Costa Rica hovedsakelig til fots, og har lagt inn mange stopp for eksotiske opplevelser og læring underveis.

 • portrett av kvinne

  Kirsti Asskildt
  Reiseleder

Mye inkludert // Variert fottur i fantastisk natur // Tett på lokalbefolkningen // Liten gruppe - maks 16 deltakere

Nyhet!
Utsikt over Koutoubia-moskeen og gardem i Marrakesh, Marokko. Blomsterrik hage med moskeen i bakgrunn

Kunst, kultur og hager i Marokko

Avreise 11.03.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 22.540,-

Bli med på en annerledes reise i Marokko – en reise med de utroligste hager, kunst og kulturopplevelser. Vi skal vandre i arabiske hager som tatt ut av sidene i en eventyrbok, se arkitektur og kunst, utforske myteomspunnede Marrakech og senke skuldrene i hippiebyen Essaouira.

 • Kvinne i mønstret tunika

  Anne Marthe Barfod
  Reiseleder

Ung kvinne som nyter fossen Caldeiré Verde mens hun vandretur på Madeira.

Fottur på frodige Madeira

Avreise 14.03.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 18.990,-

Madeira er enhver turgåers mekka! Den viktigste grunnen til det er at øya øst i Atlanterhavet er så utrolig vakker, frodig og blomstrende. Her er det grønnkledde fjell med spektakulær utsikt og fargerike, duftende blomster langs fine turstier. Bli med og utforsk blomsterøya med den lille storbyen Funchal og nyt gode hoteller og deilig mat og vin.

 • Reiseleder foran blomstrende busk

  Inger Dahl
  Reiseleder