Temareiser i Europa

DU STORE VERDEN!

Interessert i opera, historie, kultur? Våre reiser er for deg som ønsker «den gode reisen» – en innholdsrik ferie du husker lenge etter at du kommer hjem – hvor vi mikser «må se» severdigheter og mer spesielle godbiter du kanskje ikke visste om! Det blir litt kultur, nye opplevelser og hyggelig sosialt samvær – så reis gjerne alene! 

Små grupper – store opplevelser Våre temareiser har vanligvis 15-25 deltakere. Dette åpner dører hva gjelder valg av program, sjarmerende bosteder og små, lokale spisesteder som setter prikken over i’en på reisen.

Vi har valgt å konkurrere på innhold og kvalitet i stedet for pris Det betyr at vi inkluderer gode utflukter og måltider i vår pris – samtidig som vi søker en god balanse mellom det å være på farten og ha tid på egenhånd.

Håndplukkede bosteder Antall stjerner er ikke alltid det viktigste. Vi vektlegger også sjarm, beliggenhet, en varm velkomst og et godt kjøkken.

De beste reiselederne Vi er så heldige å ha noen av landets beste og mest erfarne reiseledere med på laget. Med sin ekspertise og trygge væremåte gjør våre reiseledere sitt ytterste for at din reise skal bli mer enn du forventer og vare lenge etter at du er kommet hjem.

Frister det med en langtidsferie i varmere strøk? Ta en titt på våre langtidsreiser til solfylte land her.

Oktober 2019
November 2019
Desember 2019
Januar 2020
Februar 2020
Mars 2020
April 2020
Mai 2020
Juni 2020
Juli 2020
August 2020
September 2020