Norges største ruteflybaserte turoperatør

Escape Travel

Hei – og velkommen til oss!

Escape Travel - eventyret starter her

Escape er noe utenom det vanlige, for hos oss jobber mange av landets mest erfarne turskreddere og reiseledere. Vi er skikkelige og personlige reiseentusiaster som med spisskompetanse skaper eventyrlige reiser. Med stolthet konkurrerer vi på innhold og kvalitet, fremfor pris.

Elvecruise

Elvecruise i Europa - og resten av verden

Det å seile er i seg selv en opplevelse, enten man seiler gjennom land eller langs land. Roen på et flytende hotell som er i stadig bevegelse, nye opplevelser minutt-for-minutt... Velg mellom eksotiske elvecruise i Asia og Afrika, eller klassikere som Donau, Rhinen og Rhône.

Aktiv ferie

Fotturer, kajakkferier – eller hva med yoga?

Vi har aktive turer på alle nivåer, og turene våre er godt tilrettelagt slik at du bare kan nyte ferien. Du bærer kun en lett dagstursekk – vi sørger for resten av bagasjen. Lokale guider gir deg innsikt i stedets historie og kultur, og på de fleste reisene er også norsk turleder med.

Temareiser

Du må oppleve verden for å forstå den

Du store verden – så mange historier, så mye å se! Fra ørken til urban jungel, frodige vinmarker og kritthvite strender. Delta i fester og hver­dagsliv, spis spennende mat. Er drømmen Madrid eller Madagaskar – våre turskreddere har vært der. Det er din garanti for en minnerik ferie.

Cruise

Et hav av muligheter

Pakk ut kofferten én gang og nyt livet om bord mens skipet tar deg med til historiske, kulturelle og eksotiske steder rundt om i verden. Du får servert førsteklasses mat, samt at mange opplevelser og aktiviteter tilbys både på sjø og land. Reisebudsjettet er enkelt å sette opp, her er nemlig det meste inkludert!

Firmaturer

Trenger bedriften din en kickoff-helg i nærområdet eller kulturelt påfyll i utlandet? Vi hjelper dere gjerne! Vi planlegger og gjennomfører alle typer firmaturer og konferanser enten det er en langhelg i en europeisk storby eller en eksotisk reise til et annet kontinent.

Skreddersydde reiser

Spesialtilpassede reiser som treffer akkurat dine behov

Vi skreddersyr din drømmereise til alle verdenshjørner: fra Svalbard i nord til det sanserike Østen, fra store natur- og kulturopplevelser i Sør-Amerika til safari i Afrika. Familieferien, jenteturen eller generasjonsreisen er i trygge hender hos oss.

Carpe Diem: Reis alene - sammen

Carpe Diem - en del av Escape Travel

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet.

Cruise.no: Skreddersydde cruiseferier

Cruise.no - en del av Escape Travel

I vår cruiseportal kan du enkelt selv velge og bestille ditt cruise. Men vi tror også på kundeservice ved en god "gammeldags" prat over telefonen! Med verdens beste rederier, og fantastiske reiseruter kan du kjøpe kun cruise eller få pakker med fly, hotell, og opplevelser på land.

Bli kjent med våre reiseledere og foredragsholdere

Les mer om våre reiseledere og foredragsholdere her

Lytt til erfarne turfolk

Les og lær på vår blogg