Firmatur til Madrid

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

Madrid er Spanias store, ville hjerte, som begeistrer og pumper liv i sine gjester. Det er ganske enkelt umulig å kjede seg i Madrid. Byen blir ofte kalt «Europas vibrerende hovedstad» og er kjent for å ha noe å tilby for enhver smak. Uansett om man kommer for å oppleve kulturelle og historiske severdigheter, klassisk arkitektur, hektisk storbystemning, gode restauranter, shopping eller et pulserende natteliv, så blir man ikke skuffet. Eller fotball på Estadio Santiago Bernabéu for den del.

Direktefly tur/retur Madrid

Madrid anbefales på det varmeste for våre reisende!

 

Forslag til aktiviteter i Madrid

 • Ballongferd over Madrid

  Dette er en fantastisk opplevelse hvor du får oppleve Madrid og Spanias flotte Guadarrama nasjonalpark.

 • By sightseeing i Madrid

  By sightseeing med buss eller til fots med skandinavisktalende guide. I løpet av turen oppleves de mange severdighetene Madrid byr på. Hvilke plasser som besøkes skreddersys etter gruppens ønsker, men dere vil få en oversikt over både det moderne og det historiske Madrid.

  Jernbanestasjonen Atocha, Real Madrids hjemmearena Santiago Bernabéu, slottet Palacio Real, tyrefektingsarenaen Arenas, Gran Vía, Plaza España, Puerta del Sol og Plaza Mayor er i alle fall noen av de plasser dere vil få se i løpet av turen.

 • Madrid «Tapas Experience» guidet tur

  Oppdag de tapas tradisjonene Spania kan by på! Bli med på en kulinarisk reise gjennom regionene i Spania og lær om opprinnelsen til tapas og hvordan retter tilberedes. Opplev matkulturen i Madrid som en lokal.

 • Vingårdsbesøk med lunsj

  Her får vi en omvisning på vingården Qubel hvor det er familien som gir oss en privat omvisning. Etter visningen blir det en vinsmaking av tre ulike viner, hvor vi deretter drar videre for å spise lunsj.

Send forespørsel