Firmatur

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Rygh Pedersen

Er du ute etter en firmatur som gir minner for livet og som styrker teamfølelsen? Ønsker du å gjøre stas på dine kollegaer? Feirer firmaet jubileum? Ønsker dere konferanse som gir WOW effekt?

Vi på Escape Firmatur hjelper deg gjerne. Vi planlegger og gjennomfører alle typer firmaturer, konferanser og gruppereiser. Våre turskreddere har lang erfaring innen reiseliv og event.

 

Firmatur

Vi arrangerer firmatur for din bedrift, enten det er en langhelg i en europeisk storby, eller en eksotisk reise til et annet kontinent.

Vi har hele verden som arbeidsarena, og tror på at reiser og opplevelser knytter arbeidskolleger og kunder tettere sammen. En firmatur gir boost både for produktivitet, trivsel og kreativitet i det profesjonelle rom.

Vi har et nettverk av lokale agenter og samarbeidspartnere over hele verden som gir opplevelser utenom det vanlige. Escapes motto er «Mer av verden». Vi er opptatt av å finne de lokale og autentiske stedene. Våre turskreddere har lang erfaring innen reiseliv og event. Vi vektlegger det sentrale og unike – ofte med opplevelser utenfor masseturismens veltrådde stier.

 

Konferanse

Vil dere kombinere det faglige med det sosiale? Enhver konferanse er et skreddersydd arrangement til deg og dine kollegaer.

Våre prosjektledere hjelper deg med prosessen som starter med kreative ideer og innspill, planlegging, produksjon og gjennomføring.

 

Reisetips og inspirasjon til din neste firmatur – populære destinasjoner: